Biluthyrning i Oxelösund

 

Våra tjänster på Oxelösund

Sixt Biluthyrning i Oxelösund

Sixt Biluthyrning i Oxelösund

Sixt står till förfogande för dig som vill hyra bil i Oxelösund. Som en av de största biluthyrningsfirmorna i Europa ser vi till att du tar dig dit du vill med hög komfort och hyrbilsklass i enlighet med din ekonomi. Vårt mål är att dina förväntningar inte bara ska uppfyllas, utan dessutom överträffas. Våra hyrbilar i Sverige sträcker sig från personbil, minibuss och 4x4, till cabriolet och lyxbil. Med en rad olika tillägg individualiserar du din upplevelse med en hyrbil i Oxelösund, så att den passar just dig. Exempel på tillägg är extra förare, barnstol, satellitnavigation, obegränsad körsträcka och första klass. Vår biluthyrning i Oxelösund välkomnar personer på nöjes- eller tjänsteresa, familjer och grupper. Med vår personals goda service erbjuder vi både trivsel och trygghet.
Att se Oxelösund med en hyrbil

Att se Oxelösund med en hyrbil

En hyrbil i Oxelösund öppnar upp för äventyr i denna vackra del av Sverige. Oxelösund är kuststaden i Södermanland där största delen av samhället ligger direkt vid havet. När du planerar att hyra bil i Oxelösund är det naturupplevelsen som ligger i första rummet. Kör ut till Brannäs våtmark, nyttja parkeringsplatsen för besökare till din hyrbil och gå själv den 4 km långa leden med grillplatser, fågeltorn och klippbad vid passande årstid. Tillbaka i Oxelösund är kulturstigen genom Gamla Oxelösund en intressant upplevelse. Den ger en inblick i hur lotssamhället såg ut en gång i tiden och avslutas bäst med en stämningsfull fika på 1600-talskrogen Bygdegården/Oxelö krog. Att hyra bil i Oxelösund är dessutom en direkt inbjudan till att besöka Skulpturparken på Stjärnholms slott, ca. 10 minuters bilväg från staden. På det klassiska temat tro, hopp och kärlek finns över 30 skulpturer placerade i slottsparken, som nås på slingrande stigar där parkbänkar och gräsmattor inbjuder till pauser. En läcker picnick, medtagen eller beställd av slottsköket, blir pricken över i:et. Njut Oxelösundsregionen med service från vår kompetenta personal på ort.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Oxelösund

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Oxelösund.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Oxelösund?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Oxelösund. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Oxelösund?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Oxelösund

Kan jag boka en bil för en längre tid i Oxelösund?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Oxelösund?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Oxelösund

Visa mer