Biluthyrning i Ronneby

 

Mest populära bilarna i Ronneby

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Ronneby Flygplats, med början den 05.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Ronneby

Biluthyrning för semestern eller affärsresan i Ronneby

Biluthyrning för semestern eller affärsresan i Ronneby

Påbörja resan i Blekinge, Sixt Biluthyrning i Ronneby har bilmodellen som passar perfekt för dig. Här finns många olika typer av bilmodeller, välj mellan allt från 4x4, lyxbil till en minibuss eller föredrar du cabriolet? Oavsett om reser i jobbet eller med familjen under semestern kan du alltid hitta en bil för just dig när du väljer biluthyrning i Ronneby. Hos Sixt, som i dagsläget finns i 105 länder över hela världen och är representerade över hela Sverige, kan du alltid förvänta dig det bästa. På biluthyrningsföretaget finns flera premiumbilar som till exempel BMW, eller varför inte satsa på en sportbil när du ska hyra bil i Ronneby? Välj ett fordon som möter alla dina krav när du bokar en hyrbil i Ronneby. Det finns möjlighet att göra en rad tillägg som till exempel obegränsad körsträcka, försäkring, extra förare, barnstol, satellitnavigation, premium drive, under 25, första klass/first class, economy. Tänk dock på att valen kan variera beroende på vilken biluthyrare i Sverige som du väljer.
Att hyra bil i Ronneby tar dig när alla sevärdheter

Att hyra bil i Ronneby tar dig när alla sevärdheter

Här finns mycket att se och uppleva om med en hyrbil i Ronneby tar du dig snabbt och enkelt till de olika platserna. Under semestern är givetvis kurorten Ronneby Brunnspark ett måste att besöka. Eller varför inte ta bilen och leta sig ut till skärgården och hitta en alldeles egen badvik? En hyrbil ger dig valfriheten att lägga upp din resa precis som du vill. Du tar dig snabbt och enkelt till alla dina utflyktsmål i regionen. På hemsidan kan du ta del av det stora utbudet, och din bokning för att hyra bil i Ronneby är snabb och enkel att genomföra. Upplev en biluthyrare som alltid finner en lösning och möter dina krav på ekonomi, valfrihet säkerhet och bekvämlighet.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Ronneby

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Ronneby?
För att hyra en bil hos SIXT på Ronneby så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Ronneby.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Ronneby?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Ronneby. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 14 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)
Bilen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar i Ronneby

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Ronneby?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Ronneby?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Ronneby?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Ronneby

Visa mer