Biluthyrning
Sundsvall
Fäll ihop
Sverige // Sundsvall
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Sundsvall: Sixt biluthyrning online-bokning

Behöver du hyra bil i Sundsvall? Sixt biluthyrning i Sundsvall är lika enkel som den är bekväm, med kontor vid flygplatsen och Centralstationen. Bägge kontor erbjuder hyrbilar i kategorierna personbil, kombi, 4X4 och lastbil. Det finns också möjlighet att välja cabriolet, lyxbil och minibuss, beroende på dina behov och din ekonomi. Från flygplatsens kontor erbjuder vi dessutom både hämtning och lämning dygnet runt, om du behöver hämta eller lämna din hyrbil under obekväma tider. Allt för att underlätta dina behov när du behöver hyrbil i Sundsvall.

 
 • Sundsvall Midlanda Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Skeppsholmen
  861 83 Timrå

  Må. - Fr.07:00 - 19:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

 • Sundsvall Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Norra Järnvägsgatan 1
  852 31 Sundsvall

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Sixts biluthyrningstjänster i Sundsvall

Bland de tilläggstjänster Sixt erbjuder dig som behöver hyra bil i Sundsvall finns en behändig navigator, perfekt för dig som är obekant med staden, tillägg för extra förare samt tillägg för självrisk till den inkluderade försäkringen, så att du kan känna dig trygg när du kör din hyrbil i Sundsvall. Vår biluthyrning i Sundsvall sätter kundens behov och komfort allra främst.

Köra i Sundsvall med Sixt

Sundsvall är staden i mitten av Sverige, med perfekt läge för vidare utflykter upp till de norrländska landskapen, eller den närliggande och fantastiskt vackra höga kusten, ett av de världsarv Sverige har att erbjuda. Att hyra bil i Sundsvall är det perfekta sättet att ta del av detta unika världsarv, som inte ligger längre än tre kvart bort med bil, på E4 norrut. Tycker du att vägen är målet kan vi rekommendera "kustvägen", en pittoresk turistväg som passerar åtskilliga restauranger, sandstränder, golfbanor, fiskelägen och hotell, genom ett klassiskt norrländskt landskap. Man brukar säga att bil är ett krav för att verkligen kunna uppleva de vidsträckta norrländska landskapen, och det ligger något i det, då avstånden är stora och vägarna fria. Genom att använda vår biluthyrning i Sundsvall får du ut det mesta och det bästa av din vistelse i Sveriges centrum!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service