Biluthyrning
Sundsvall
Fäll ihop
Sverige // Sundsvall
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Sundsvall: SIXT biluthyrning online-bokning

Behöver du hyra bil i Sundsvall? SIXT biluthyrning i Sundsvall är lika enkel som den är bekväm, med kontor vid flygplatsen och centralstationen. Bägge kontoren erbjuder hyrbilar i kategorierna personbil, kombi, 4X4 och lastbil. Det finns också möjlighet att välja cabriolet, lyxbil eller en minibuss, beroende på dina behov och din ekonomi. På flygplatskontoret erbjuder vi dessutom dygnet runt-service, om du behöver hämta eller lämna din hyrbil utanför kontorstid. Allt för att underlätta för dig när du bokar hyrbil i Sundsvall.

 
 • Sundsvall Midlanda Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Skeppsholmen
  861 83 Timrå

  Må. - Fr.07:00 - 19:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

 • Sundsvall Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Norra Järnvägsgatan 1
  852 31 Sundsvall

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

SIXTs biluthyrningstjänster i Sundsvall

Bland de tilläggstjänster SIXT erbjuder dig som behöver hyra bil i Sundsvall kan vi nämna några som är särskilt bra att ha. En behändig GPS-navigator är perfekt för dig som inte hittar i staden. Lägg till extra förare om ni är flera som ska färdas tillsammans. En självriskreducering att kombinera med den inkluderade försäkringen gör att du kan känna dig trygg när du kör hyrbil i Sundsvall. SIXT biluthyrning i Sundsvall sätter kundens behov och komfort främst.

Köra hyrbil i Sundsvall med SIXT

Sundsvall är staden som ligger mitt i Sverige. Ett perfekt läge för vidare utflykter upp till de norrländska landskapen, eller den närliggande och fantastiskt vackra höga kusten. Ett av de många världsarv Sverige har att erbjuda. Att hyra bil i Sundsvall är det perfekta sättet att ta del av det unika lokala världsarven, som inte ligger längre än 45 minuter bort med bil längs E4:an norrut.

Tycker du att vägen är målet? Då kan vi rekommendera "Kustvägen", en pittoresk turistväg som leder genom ett klassiskt norrländskt landskap. På vägen passerar du åtskilliga restauranger, sandstränder, golfbanor, fiskelägen och hotell. Man brukar säga att bil är ett krav för att verkligen kunna uppleva det vidsträckta Norrland, och det ligger något i det. Avstånden är långa, men vägarna är sällan vältrafikerade. Genom att boka bil på vår biluthyrning i Sundsvall får du ut det mesta och det bästa av din vistelse i Sveriges centrum!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service