Biluthyrning i Sundsvall

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Sundsvall

Sixts biluthyrningstjänster i Sundsvall

Sixts biluthyrningstjänster i Sundsvall

Behöver du hyra bil i Sundsvall? Sixt biluthyrning i Sundsvall är lika enkel som den är bekväm, med kontor vid flygplatsen och Centralstationen. Bägge kontor erbjuder hyrbilar i kategorierna personbil, kombi, 4X4 och lastbil. Det finns också möjlighet att välja cabriolet, lyxbil och minibuss, beroende på dina behov och din ekonomi. Från flygplatsens kontor erbjuder vi dessutom både hämtning och lämning dygnet runt, om du behöver hämta eller lämna din hyrbil under obekväma tider. Allt för att underlätta dina behov när du behöver hyrbil i Sundsvall.Bland de tilläggstjänster Sixt erbjuder dig som behöver hyra bil i Sundsvall finns en behändig navigator, perfekt för dig som är obekant med staden, tillägg för extra förare samt tillägg för självrisk till den inkluderade försäkringen, så att du kan känna dig trygg när du kör din hyrbil i Sundsvall. Vår biluthyrning i Sundsvall sätter kundens behov och komfort allra främst.
Köra i Sundsvall med Sixt

Köra i Sundsvall med Sixt

Sundsvall är staden i mitten av Sverige, med perfekt läge för vidare utflykter upp till de norrländska landskapen, eller den närliggande och fantastiskt vackra höga kusten, ett av de världsarv Sverige har att erbjuda. Att hyra bil i Sundsvall är det perfekta sättet att ta del av detta unika världsarv, som inte ligger längre än tre kvart bort med bil, på E4 norrut. Tycker du att vägen är målet kan vi rekommendera "kustvägen", en pittoresk turistväg som passerar åtskilliga restauranger, sandstränder, golfbanor, fiskelägen och hotell, genom ett klassiskt norrländskt landskap. Man brukar säga att bil är ett krav för att verkligen kunna uppleva de vidsträckta norrländska landskapen, och det ligger något i det, då avstånden är stora och vägarna fria. Genom att använda vår biluthyrning i Sundsvall får du ut det mesta och det bästa av din vistelse i Sveriges centrum!
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Sundsvall
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Sundsvall?
För att hyra en bil hos SIXT på Sundsvall så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Sundsvall.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Sundsvall?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Sundsvall. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 222 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Vägen till Sixt
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Sundsvall

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Sundsvall?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Sundsvall?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Sundsvall?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Sundsvall

Visa mer