Biluthyrning i Timrå

 

Mest populära bilarna i Timrå

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Sundsvall Midlanda Flygplats, med början den 05.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Timrå

Sixt Biluthyrning i Timrå

Sixt Biluthyrning i Timrå

Sixt är din nyckel till smidig och trygg biluthyrning i Timrå. Med kontor på Sundsvalls Midlanda flygplats ligger vi bra till för den som vill hyra bil i Timrå och på trevligt sätt ta sig runt i den här delen av Sverige, där den nära belägna staden Sundsvall är regionens huvudort. Låt din ekonomi få styra valet av hyrbil och var ändå säker på att alltid uppleva god komfort och bilar av bra kvalitet. En hyrbil i Timrå kan vara en personbil, kombibil, 4x4 eller lastbil. Vad vi inte erbjuder som hyrbil i Timrå, men på många andra kontor i Sverige, är cabriolet, lyxbil och minibuss. För att ge dig en möjlighet att skräddarsy din hyrbil erbjuder vi tillägg av olika slag. Beroende på kontor rör det sig om exempelvis satellitnavigation, försäkring, barnstol, extra förare och premium drive. Vi är flottan med flest premiumbilar i Europa och har starka band med biltillverkaren BMW.
Att se i Timrå med en hyrbil

Att se i Timrå med en hyrbil

Vår kunniga personal hjälper dig att välja rätt hyrbil och tillägg. När det gäller att hyra bil i Timrå är det dina personliga prioriteter som är vägledande för vår rådgivning och som lägger grunden till en optimal resa för nöjes eller tjänsts skull. I den här delen av Medelpad, där naturens storslagenhet riktigt manar till att upplevas, är en hyrbil nyckeln till att effektivt ta sig till och från utflyktsmål. Kör iväg till Ljustorp över dagen och ta chansen att förfina din fisketeknik med hjälp av en guide. De fina fiskevattnen i Ljustorps fiskevårdsområde och Lögdö vildmark gör upplevelsen till någonting alldeles extra. Att hyra bil i Timrå ger dig också möjlighet att njuta det härliga Spa Juniskär, som har utomhuspool med havsutsikt och infrabastu. En central besöksmöjlighet i Sundsvall är Himlabadet,  en mycket modern, handikappanpassad simhall med ett stort urval av vattenrutschbanor och bassänger för stora och små.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Timrå

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Timrå?
För att hyra en bil hos SIXT på Timrå så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Timrå.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Timrå?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Timrå. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 32 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar i Timrå

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Timrå?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Timrå?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Timrå?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Timrå

Visa mer