Biluthyrning i Tranås

 

Våra tjänster på Tranås

Sixt Biluthyrning I Tranås

Sixt Biluthyrning I Tranås

Sixt biluthyrning i Tranäs ger dig fantastiska möjligheter vare sig du besöker staden som turist eller har mer affärsmässiga ärenden. Här hittar du bland mycket annat Tranås lilla boulevard som erbjuder ett flertal både större och mindre butiker. Storgatan i Tranås är stadens livsnerv och faktiskt den bredaste shoppinggatan som finns i Sverige. Ta en paus från arbete eller shopping och ge dig ut på äventyr, genom att hyra bil i Tranäs kan du med endast en kort resa bort uppleva fantastiska naturupplevelser, bada och fiska i sjön Sommen eller följa med på en ångbåtstur med S/S Boxholm II. Du hittar också museum för alla smaker och åldrar, som exempelvis Peters Harley museum, Tranås pälsmuseum, Tranås teatermuseum Hamlet eller Tranås vagnsmuseum med mera. Att hyra bil i Tranäs ger dig möjlighet att uppleva mer på ett bekvämare sätt!
Upplev Tranås med en hyrbil

Upplev Tranås med en hyrbil

Att hyra bil i Tranäs ger dig möjlighet att koppla av på riktigt. Är du ute efter en härlig sommarkänsla ska du ge dig ut på fantastiska naturupplevelser i en cabriolet, eller kanske lockar en lyxbil för en upplevelse av riktigt gedigen komfort när du ger dig ut på dina utflykter? Är ni flera reser ni bekvämt och rymligt i en minibuss. Biluthyrning i Tranäs är anpassad efter din ekonomi och dina behov. Vad du än har för ärende till Tranäs ska du se till att inte missa alla de sevärdheter som omgärdar staden. Här finner du några av de mest intressanta platser som finns i Sverige, exempelvis Trollstenen som är en märklig naturformation från istiden, gammelbyn Hultet som rymmer ett 20-tal kulturhistoriskt intressanta byggnader och omkring 7500 föremål från 1700-talet och fram till 1900-talets början, Säby kyrka som är en av Jönköpings läns vackraste medeltidskyrkor samt flera spännande vandringsleder. Hyrbil i Tranäs ger dig mer ledighet vare sig du har semester eller arbetar. Med hyrbil i Tranäs åker du säkert i en 4x4 bil och kan få ut så mycket mer av dina upplevelser!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Tranås

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Tranås.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Tranås?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Tranås. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Tranås?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 5 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Bilen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar i Tranås

Kan jag boka en bil för en längre tid i Tranås?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Tranås?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Tranås

Visa mer