Biluthyrning
Uppsala
Fäll ihop
Sverige // Uppsala
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Uppsala: Sixt biluthyrning online-bokning

Hos Sixt biluthyrning i Uppsala hittar du en hyrbil för dina behov. Vi ger dig friheten att röra dig var och när du vill i staden. Såväl semesterfiraren, affärsresenären som den som av andra anledningar behöver hyra bil i Uppsala hittar det den söker hos oss. I våra centralt belägna lokaler vid Centralstationen och på Fyrislundsgatan kan du hyra allt från en cabriolet, 4x4, lyxbil, ekonomi eller minibuss. Vid vår biluthyrning i Uppsala hittar du kvalitativa bilar och kan välja tillägg som passar dina förväntningar.

 
 • Uppsala Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Stationsgatan 1
  753 40 Uppsala

  Må. - Fr.07:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Uppsala/Bilia

  Sixt Biluthyrning
  Fyrislundsgatan 76
  754 50 Uppsala

  Må. - Fr.07:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixts biluthyrningstjänster i Uppsala

Vår kunniga personal guidar dig en behaglig och säker körupplevelse. När du väljer en hyrbil i Uppsala hos Sixt finner du tillval som passar dina specifika behov som navigationssystem, bilbarnstolar och takräcken. Våra tillval varierar något beroende på vilket kontor i Sverige du hyr din bil från, vi hjälper dig att skräddarsy din hyrbil efter dina förväntningar. Vi är stolta över att ha Europas största flotta av premiumbilar och vår biluthyrning i Uppsala ger dig en bra grund för en komfortabel vistelse i staden.

Köra i Uppsala med Sixt

Att hyra bil i Uppsala ger dig tillgång till denna historiska stads rika utbud av sevärdheter och kultur. Såväl nöjesresenären som affärsresenären har nytta av att snabbt och smidigt förflytta sig mellan stadens attraktioner. Att hyra bil i Uppsala gör det enkelt att kombinera besök av berömda landmärken som domkyrkan och slottet med shopping och nöjesliv. Med en hyrbil i Uppsala tar barnfamiljen sig lätt till de fartfyllda äventyr som väntar på Fyrishovs äventyrsbad eller till avkoppling och naturupplevelser vid den bildsköna sjön Mälaren. Den som hyr bil i Uppsala får även snabbt tillträde till övriga sevärdheter runtom i Uppland som de vallonbruk och historiska minnesmärken som landskapet är känt för. Att vara bilburen ger dig även flexibiliteten att snabbt ta dig till närliggande städer i Sverige som Stockholm och Västerås och det rika utbud som dessa orter erbjuder.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service