Biluthyrning i Värnamo

 

Våra tjänster på Värnamo

Biluthyrning i  Värnamo

Biluthyrning i  Värnamo

Upplev vägarna i det Småländska landskapet, Sixt Biluthyrning i Värnamo har en bilmodell som passar dina behov. Du kan alltid välja mellan en rad olika bilar som till exempel 4x4, cabriolet lyxbil liksom minibuss. Du kan alltid hitta en modell som möter din önskemål oavsett om du behöver en bil för jobbets räkning eller under semestern med familjen. Sixt är en internationell biluthyrningsfirma som finns representerade över hela Sverige liksom resten av världen. Som kund erbjuds du alltid det bästa, så varför inte välja en sportbil när du ska hyra bil i Värnamo? Du får alltid en lösning som är skräddarsydd för dina körbehov när du väljer en hyrbil i Värnamo. Obegränsad körsträcka, försäkring, extra förare, barnstol, satellitnavigation, premium drive, under 25, första klass/first class, economy är några av de val som du kan göra, vilka tillägg som är möjliga varierar dock något beroende på vilken firma som du besöker.
Plaster att se i Värnamo med en hyrbil

Plaster att se i Värnamo med en hyrbil

Småland lockar besökare från hela Sverige. Ta en biltur och upplev till exempel den lummiga naturparken Apladalen. Den designintresserade får givetvis inte missa Bruno Mattson Center. I trakten finns även flera spännande möbelföretag liksom konst- och designcentret Vandalorum. Om man åker en bit utanför Värnamo och far mot Gnosjö kan man även besöka nationalparken Store Mosse. Oavsett hur du väljer att uppleva Småland är en hyrbil i Värnamo ett smart sätt att ta sig runt i området. När du väljer att hyra bil i Värnamo har du stor flexibilitet att lägga upp resan precis på det sätt som du vill. Upptäck dina egna guldkorn i Värnamo och trakterna däromkring, här finns mycket att upptäcka med bil. Ta del av det stora utbudet av bilmodeller på hemsidan, där du även kan hyra bil i Värnamo snabbt och enkelt med en helhetslösning som utgår från dina önskemål som till exempel ekonomi och komfort.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Värnamo

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Värnamo.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Värnamo?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Värnamo. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Värnamo?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Värnamo

Kan jag boka en bil för en längre tid i Värnamo?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Värnamo?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Värnamo

Visa mer