Biluthyrning i Västerås

 

Mest populära bilarna i Västerås

* Priserna beräknades den 06.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Västerås, med början den 13.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Västerås

Sixts biluthyrningstjänster i Västerås.

Sixts biluthyrningstjänster i Västerås.

Du har landat i Sverige på Stockholm Västerås flygplats i Mälarstaden och det är nu dags att se vad staden har att erbjuda. Genom att hyra bil på Sixt Biluthyrning i Västerås, belägen inne i flygplatsens ankomsthall är du genast mobil och redo för äventyr. Packa in väskorna i din hyrbil, lägg i växeln och rulla fram genom en stad som har mycket att erbjuda alla sinnen i form av naturliv, historia och inte minst för dina smaklökar. Att hyra bil i Västerås är enkelt oavsett om du är ute efter en lyxbil eller en liten cabriolet som låter vinden blåsa i håret under en tur runt Mälaren och dess vackra natur eller en minibuss som rymmer halva släkten när det är dags att besöka typiska turistmål. Sixt det rätta valet av fordon för dig. Genom vår Biluthyrning i Västerås går det att skräddarsy bilresan efter dina behov, önskemål och ekonomi.
Köra i Västerås med Sixt

Köra i Västerås med Sixt

Västerås är en av alla städer i Sverige med mycket att erbjuda och att ha en Hyrbil i Västerås är en bra idé. Har du till exempel bara ett par timmar på dig mellan jobbmöten eller konferensdagar så kan du hyra bil i Västerås för att ta en tur ner till Mälarens kaj. Här äter du gott på ett flertal restauranger i sjönära miljö och kan ta en promenad ut på den konstgjorda ön Lillåudden. Är det istället historia och svunna tider som lockar och du ska Hyra bil i Västerås är ett besök på Ängsö strax utanför staden att rekommendera så ta en ledig dag med en hyrbil i Västerås. Exempelvis passar en cool 4x4 modell via vår biluthyrning i Västerås om du vill köra ut från staden med ett par timmar. Här finns det vackra slottet Engsö slott som inte bara är beläget vid klipphällarna längs Mälaren utan där det också sägs spöka.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Västerås

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Västerås?
För att hyra en bil hos SIXT på Västerås så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Västerås.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Västerås?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Västerås. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,3
En sammanställning av 241 omdömen
Bilen
(4,6)
Återlämningen av bilen
(4,4)
Vägen till Sixt
(4,3)

Vanliga frågor om hyrbilar i Västerås

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Västerås?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Västerås?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Västerås?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?