Biluthyrning i Västervik

 

Mest populära bilarna i Västervik

* Priserna beräknades den 26.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Västervik, med början den 02.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Västervik

Biluthyrning i Västervik

Biluthyrning i Västervik

Välj Sixt Biluthyrning i Västervik när du vill fokusera på själva resandet. Njut av en bil från BMW, Mercedes eller något av våra andra välkända märken. Sixt har ett stort utbud premumbilar och erbjuder hyrbil i Västervik av olika sorter. Minibuss, lyxbil, cabriolet eller ekonomi, naturligtvis finns möjlighet att anpassa med en rad olika tillägg såsom barnstol, 4x4 eller annat som behövs för att göra just din resa optimal. Det är tryggt att anlita Sixt när du ska hyra bil i Västervik. Vi sätter en ära i att vara flexibla och kunna erbjuda det våra kunder vill ha. Vi finns över hela Sverige och utbudet kan skilja sig lite mellan olika kontor men vi erbjuder många möjligheter att hyra en bil i Västervik utifrån dina personliga preferenser. Vänd dig med förtroende till vårt lokala team som hjälper dig att få ut det bästa av din hyrbil i Västervik vare sig du reser med jobbet eller privat. Sixt har lång erfarenhet av branschen, det är tryggt att hyra bil av oss och vi erbjuder gärna det lilla extra för dig som behöver hyra en bil i Västervik för både små och lite större sällskap.
Köra i Västervik med Sixt

Köra i Västervik med Sixt

Du kan se och uppleva mycket mer här och i hela Kalmar län med en hyrbil som tar dig precis dit du vill. Besök till exempel Gamleby där den ursprungliga staden en gång låg. Här finns också Stegeholms slottsruin vid Gamlebyvikens utlopp. Med hyrbil tar du dig snabbt till Lysingsbadet några kilometer utanför staden, där finns golfbana, bad och aktiviteter för alla åldrar. Passa gärna på att köra längs den vackra kuststräckan med sina vyer mot skärgården. Du kan hämta bilen hos vår biluthyrning i Västervik och lämna här eller till något annat av våra kontor i Sverige.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Västervik

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Västervik?
För att hyra en bil hos SIXT på Västervik så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Västervik.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Västervik?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Västervik. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

5,0
En sammanställning av 175 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
På Sixt-kontoret
(5,0)
Sedan du lämnat tillbaka bilen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar i Västervik

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Västervik?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Västervik?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Västervik?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Västervik

Visa mer