Biluthyrning i Växjö

 

Mest populära bilarna i Växjö

* Priserna beräknades den 26.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Växjö Järnvägsstation, med början den 02.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Växjö

Sixt biluthyrning i Växjö

Sixt biluthyrning i Växjö

Hos Sixt kan du smidigt och enkelt hyra bil i Växjö. Kommer du till staden med flyg kan vi tipsa om vårt kontor på Växjö flygplats. Dessutom kan du hyra bil i Växjö vid tågstationen och på Hjalmar Petris väg 52 i närheten av köpcentret Samarkand. Boka hyrbil i Växjö på nätet, eller kom in så hjälper vi dig att välja en bil som passar dina behov, oavsett om det rör sig om ekonomi, lyxbil eller minibuss. Är du sugen på en cabriolet eller en 4x4? Prata med våra trevliga medarbetare! Hos oss kan du även anpassa din hyrbil i Växjö efter en rad tillägg.Vi erbjuder en rad extrafunktioner så som satellitnavigering och bilbarnstolar (beroende på kontor) så att du kan skräddarsy din biluthyrning i Växjö efter vad som passar dig, för din säkerhet och trivsel. Oavsett om du är här i tjänsten eller kör för nöjes skull, med eller utan passagerare, hjälper vi dig att hitta rätt fordon. Vårt mål är att du ska kunna njuta av att köra i Växjö med omgivningar, denna del av Sverige är känd för sin vackra natur. Vårt professionella team står redo att hjälpa till med vårt breda utbud av biluthyrning i Växjö.
Köra i Växjö med Sixt

Köra i Växjö med Sixt

För den som passar på att hyra bil i Växjö ligger inte bara stadens många sevärdheter inom snabbt räckhåll. Det gör även exempelvis Glasriket, berömt i Sverige och världen för sina anrika glasbruk som kombinerar traditionellt hantverkskunnande med nytänkande design. Till Kosta är det ungefär fem mils körning. Förutom ett stort utbud av butiker och outlets kan du även prova på blåsa ditt egna glas eller i skenet från ugnarna se på när professionella glasblåsare arbetar. För den som är sugen på en kortare utflykt är Kronobergs slottsruin, fem kilometer från Växjö, ett bra och naturskönt val under sommartid.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Växjö

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Växjö?
För att hyra en bil hos SIXT på Växjö så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Växjö.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Växjö?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Växjö. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 259 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(4,9)
Bilen
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Växjö

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Växjö?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Växjö?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Växjö?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Växjö

Visa mer