Biluthyrning
Crown Point
Fäll ihop
Trinidad och Tobago // Crown Point
Change details

Hyra bil i Crown Point: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Trinidad och Tobago, två öar som tillsammans bildar ett land. Vår biluthyrning i Crown Point ligger på den minsta ön, Tobago, precis vid öns flygplats. Du kan med fördel hyra en bil i Crown Point från oss om du vill ta del av öns alla sevärdheter och spännande aktiviteter. Eftersom vårt kontor ligger på öns sydvästra spets passar det perfekt som utgångspunkt för dig som vill utforska hela ön på ett grundligt sätt. Vi erbjuder passande personbilar, kombibilar, minibussar och 4x4-bilar.

 
 • Tobago A.N.R. Robinson Flypl.
  Airport Connector Road
  . Crown Point

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00
  Boka på detta kontoret

 • Tobago A.N.R. Robinson Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Airport Connector Road
  . Crown Point

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Crown Point har bilmodeller för alla typer av bilresenärer

Oavsett hur du har planerat att spendera din tid på öarna Trinidad och Tobago kan vi på Sixt se till att du får en passande bil för just din resa. Vi rekommenderar att du använder vår hemsida för att boka en hyrbil i Crown Point redan idag. Med hemsidan kan du säkerställa att du får en bil när du anländer till ön och du kan dessutom välja bland våra extratjänster. Du kan hyra en bil från Crown Point där du själv skräddarsyr bilens försäkring, registrerar en extra förare eller utrustar bilen med en bilbarnstol. Vi har även en GPS som kan navigera dig till öns alla stränder, städer och sevärdheter. Tillvalstjänsterna kan variera mellan våra olika kontor. Kom även ihåg att vi endast kan boka en hyrbil i Crown Point från den bilkategori du väljer.

Njut fullt ut av din resa genom att hyra en bil i Crown Point

Eftersom Tobago är en mindre ö kan du enkelt utföra dagsturer till alla sevärdheterna med en egen bil. Börja med att besöka Pidgeon Point Beach, norr om ANR Robinson International flygplats. Även den vackra stranden Store Bay Beach ligger väldigt nära vårt kontor. På olika delar av ön finns det även gamla fästningar att besöka. Se om du kan hitta allihop själv genom att långsamt köra längst med kusten. Kom ihåg att njuta av bilfärden!

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice