Biluthyrning
Port of Spain
Fäll ihop
Trinidad och Tobago // Port of Spain
Change details

Hyra bil i Port of Spain: Sixt biluthyrning online-bokning

Port of Spain är huvudstaden i Trinidad och Tobago. Staden är en utmärkt utgångspunkt om du planerar att utforska denna vackra ö. Vår biluthyrning i Port of Spain tillhandahåller både personbilar, kombibilar, 4x4-bilar och minibussar. Med hjälp av dessa kan du besöka vilken stad eller sevärdhet som helst på ön. Vårt tips är att du använder vår hemsida för att hyra en bil från Port of Spain som har allt du behöver. Det är både snabbast och smidigast.

 
 • Trinidad Piarco Int. Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Piarco International
  . Piarco

  Må. - Sö.00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Boka en bil från vår Sixt biluthyrning i Port of Spain som passar just din resa

Besöker du Trinidad och Tobago med familjen? Det finns gott om vackra platser att köra till när du har en egen hyrbil i Port of Spain. För större sällskap kan du alltid boka en rymlig minibuss. Oavsett hur många ni är kan du anpassa den bil du hämtar ut. Välj om bilen ska utrustas med bilbarnstol och navigator, två extratjänster som passar perfekt för barnfamiljer som vill utforska denna ö. Det är även möjligt att registrera en extra förare till bilen. Kom dock ihåg att du endast kan hyra en bil i Port of Spain utifrån den bilgrupp du väljer. Vi kan med andra ord inte garantera att du får exakt den bilmodell du önskar, men däremot att du får en motsvarande bil från ditt val av fordonskategori.

Smidigare vistelse på Trinidad och Tobago med en hyrbil i Port of Spain

Trinidad, den ena av landets två öar, bjuder på mängder av spännande platser att köra till. Med en hyrbil från Port of Spain kan du ta en snabb bilfärd till Maracas Beach, norr om staden. Det tar mellan 40 minuter och en timme att köra till stranden från stadskärnan. I den norra delen av staden kan du även besöka Emperor Valley Zoo, Queen's Park Savannah samt Stollmeyer's Castle, väl värda ett besök innan du åker vidare till stranden för att sola och bada. Välkommen till oss på Sixt!

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice