Biluthyrning i Providenciales

 

Mest populära bilarna i Providenciales

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Providenciales Int. Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Providenciales

Gör din hyrbil i Providenciales ännu mer bekväm med hjälp av våra tillvalstjänster

Gör din hyrbil i Providenciales ännu mer bekväm med hjälp av våra tillvalstjänster

Ska du resa till de förföriskt vackra Turks- och Caicosöarna i Västindien? Då är du varmt välkommen till oss på Sixt biluthyrning i Providenciales. Vi har flera kontor på ön, varav ett av dessa ligger precis vid den internationella flygplatsen. För dig som landar här kan du snabbt och lätt hämta ut din hyrbil i Providenciales. Hos oss har du möjlighet att välja mellan flera olika fordonskategorier som passar de flesta resenärer. För familjen kan vi rekommendera våra kraftfulla och rymliga 4x4-fordon, men vi erbjuder även andra premiumbilar som sportbilar och cabrioleter, perfekt för dig som vill köra en lyxbil. Om du istället vill hyra bil i Providenciales från vårt ekonomisegment kan du välja bland bekväma person- och kombibilar. Vi tillhandahåller även minibussar för er som reser i större sällskap.Providenciales är en fantastiskt vacker stad på Turks- och Caicosöarna. Du har aldrig långt till paradisiska stränder och lysande turkost hav. För att du enklare ska kunna ta dig runt ön är det ett bra val att hyra bil i Providenciales. Då kan du utgå från vår biluthyrning i Providenciales och sedan snabbt ta dig dit du vill. Gör det ännu smidigare för dig själv genom att förhandsboka en passande bil redan innan du anländer. På hemsidan kan du välja ut den bilkategori du vill köra, notera dock att vi inte reserverar specifika bilmodeller. När du väl valt ut en passande bil kan du addera smarta tillval. Du kan exempelvis registrera extra förare eller välja ut en passande bilbarnstol om du reser med små barn. Kom ihåg att ålderskraven kan variera mellan kontoren beroende på vilken bilgrupp du väljer, och ibland ligger kravet på 25 år.
Börja det exotiska äventyret genom att hyra bil i Providenciales

Börja det exotiska äventyret genom att hyra bil i Providenciales

Providenciales är en underbar stad att utgå ifrån när du besöker Västindien. Här finns bra restauranger och caféer inom nära avstånd. Men du åker förmodligen inte hela vägen hit för att ta en kaffe på ett café. De kritvita stränderna med sammetslen sand, det ljumma, turkosa havet och de svajande palmträden är såklart vad som lockar! Besök några av öns bästa stränder med din hyrbil. Kör norrut mot Grace Bay Beach, en av öns bästa stränder. Du tar dig hit på en kvart med en egen bil från Providenciales. En annan paradisliknande strand hittar du på Long Bay Beach, beläget 20 minuter från vårt kontor. Soliga hälsningar från oss på Sixt!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Providenciales

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Providenciales?
För att hyra en bil hos SIXT på Providenciales så måste du vara minst 25 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Providenciales.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Providenciales?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Providenciales. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 340 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Providenciales

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Providenciales?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Providenciales?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Providenciales?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?