Biluthyrning på Dnipro Flygplats

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Dnipro Flygplats

Adress

Aeroport 42, 490 42 Dnipro, Ukraina
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:00

Våra tjänster på Dnipro Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen till Ukraina och till Sixt biluthyrning på Dnipropetrovsk Flygplats. Vi erbjuder hyrbilar som passar både för jobbresan och för semestern. Välj bland personbilar, kombibilar och kraftfulla fyrhjulsdrivna bilar. Du bokar enkelt en bil direkt på vår hemsida. Kom bara ihåg att vi inte kan reservera specifika bilmodeller, men att du garanteras en bil från vald fordonskategori. Välj även bland skräddarsydda försäkringar och tilläggstjänster som navigator eller registrering av extra förare. Med en hyrbil från Dnipropetrovsk Flygplats tar du dig smidigt vidare till din slutdestination.
Flexibel vistelse med hyrbil från Dnipropetrovsk Flygplats

Flexibel vistelse med hyrbil från Dnipropetrovsk Flygplats

Genom att hyra en bil på Dnipropetrovsk Flygplats får du möjlighet att själv lägga upp hur din vistelse i landet ska se ut. Det kan behövas, eftersom det finns väldigt många sevärdheter att ta sig till både i staden och i närområdet. Från Dnipropetrovsk International Airport (DNK) kan du köra till staden Dnipropetrovsk på bara 30 minuter. Staden har ett vackert läge precis vid floden Dnepr. Genom att hyra bil från Dnipropetrovsk Flygplats kan du även köra till Soborna Square för att beskåda den vackra katedralen i hjärtat av staden.
Utforska Dnipropetrovsk med en hyrbil från Sixt

Utforska Dnipropetrovsk med en hyrbil från Sixt

Från vår biluthyrning vid Dnipropetrovsk Flygplats kan du inte bara köra in till staden utan även till flera andra närliggande städer, exempelvis Zaporozhye. Det tar bara en timma att köra hit via väg H08. Om du fortsätter söderut längst Dnepr kan du nå hela vägen fram till Azovskasjön, som är ett bihav till Svarta havet. Oavsett vart än du väljer att köra kan du smidigt ta dig vidare till din slutdestination i Ukraina genom att hyra en bil hos oss på Sixt. Börja ditt äventyr redan idag genom att boka din bil här på hemsidan. Vi på Sixt önskar dig välkommen till vackra Ukraina!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Dnipro Flygplats

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Dnipro Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Dnipro Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Dnipro Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Dnipro Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

5,0
En sammanställning av 1 omdömen
Bilen
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Vanliga frågor om hyrbilar på Dnipro Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Dnipro Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Dnipro Flygplats

Visa mer