Biluthyrning
Kiev Boryspil Flygplats
Fäll ihop
Ukraina // Kiev // Kiev Boryspil Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Kiev Boryspil Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Borispol 7
  08307 Kyiv UA +380-443830006
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: KBP
Öppettider
Må. - Sö.00:00 - 24:00
 
 

Börja ditt äventyr i Ukraina hos Sixt Biluthyrning på Kiev Boryspil Flygplats. Hos oss kan du hyra allt från personbilar till 4x4-bilar och kombibilar. Du kan också hämta och lämna din hyrbil när som helst på dygnet. Hyr en bil från Kiev Boryspil Flygplats redan idag genom att reservera här på nätet. Observera att vi inte kan garantera att du får en specifik bilmodell, men att vi reserverar en likvärdig bil från samma fordonskategori. När du bokar online kan du även välja bland olika tilläggstjänster. Hos oss finner du hyrbilar som passar både för arbetet och för semestern.

Fulländad vistelse med hyrbil från Kiev Boryspil Flygplats

Genom att hyra bil från Kiev Boryspil Flygplats blir det lättare att själv ta sig in till de olika destinationerna. Boryspil International Airport (KBP) ligger cirka 30 km öster om Kiev och det är landets största flygplats. Bilresan in till huvudstaden tar cirka 30 minuter. Kiev är en av de äldsta huvudstäderna i Europa och passar perfekt att utforska genom att hyra bil från Kiev Boryspil Flygplats. Staden är full av historiska byggnader och kulturellt viktiga platser. Det finns dessutom ett flertal mäktiga statyer runt om i staden, väl värda att beskåda.

Kiev är en spännande stad

Det första du kommer att märka när du besöker Kiev är att staden är full av skog och natur. Kiev kallas även för Den gröna staden och bjuder på två botaniska trädgårdar samt flertalet vackra parker. Att hyra bil från Kiev Boryspil Flygplats gör det lätt för dig att köra till de olika platserna. Ett tips är att köra till det mäktiga Moderlandsmonumentet, en staty som är över 100 meter hög. Glöm inte heller att besöka de vackra katedralerna, som exempelvis Petjerskaklostret (Grottklostret). Med hjälp av en hyrbil från Sixt kan du utforska och upptäcka spännande sevärdheter runt om i Kiev.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.00:00 - 24:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Kiev Boryspil Flygplats KBP Borispol 7 08307 Kyiv 50.346670, 30.889430 +380-443830006

Sixtkontoret Kiev Boryspil Flygplats KBP

Borispol 7
08307 Kyiv
 
Tel. +380-443830006

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • 4x4

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service