Biluthyrning på Kiev Boryspil Flygplats

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Kiev Boryspil Flygplats

Adress

Borispol 7, 083 07 Kyiv, Ukraina
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:00

Out of hours

Out of hours return
Eine Rückgabe außerhalb der Öffnungszeiten ist gegen eine zusätzliche Gebühr möglich. Bitte geben Sie e-mail-Adresse, Flug- und Mobilfunknummer an.

Våra tjänster på Kiev Boryspil Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Börja ditt äventyr i Ukraina hos Sixt Biluthyrning på Kiev Boryspil Flygplats. Hos oss kan du hyra allt från personbilar till 4x4-bilar och kombibilar. Du kan också hämta och lämna din hyrbil när som helst på dygnet. Hyr en bil från Kiev Boryspil Flygplats redan idag genom att reservera här på nätet. Observera att vi inte kan garantera att du får en specifik bilmodell, men att vi reserverar en likvärdig bil från samma fordonskategori. När du bokar online kan du även välja bland olika tilläggstjänster. Hos oss finner du hyrbilar som passar både för arbetet och för semestern.
Fulländad vistelse med hyrbil från Kiev Boryspil Flygplats

Fulländad vistelse med hyrbil från Kiev Boryspil Flygplats

Genom att hyra bil från Kiev Boryspil Flygplats blir det lättare att själv ta sig in till de olika destinationerna. Boryspil International Airport (KBP) ligger cirka 30 km öster om Kiev och det är landets största flygplats. Bilresan in till huvudstaden tar cirka 30 minuter. Kiev är en av de äldsta huvudstäderna i Europa och passar perfekt att utforska genom att hyra bil från Kiev Boryspil Flygplats. Staden är full av historiska byggnader och kulturellt viktiga platser. Det finns dessutom ett flertal mäktiga statyer runt om i staden, väl värda att beskåda.
Kiev är en spännande stad

Kiev är en spännande stad

Det första du kommer att märka när du besöker Kiev är att staden är full av skog och natur. Kiev kallas även för Den gröna staden och bjuder på två botaniska trädgårdar samt flertalet vackra parker. Att hyra bil från Kiev Boryspil Flygplats gör det lätt för dig att köra till de olika platserna. Ett tips är att köra till det mäktiga Moderlandsmonumentet, en staty som är över 100 meter hög. Glöm inte heller att besöka de vackra katedralerna, som exempelvis Petjerskaklostret (Grottklostret). Med hjälp av en hyrbil från Sixt kan du utforska och upptäcka spännande sevärdheter runt om i Kiev.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Kiev Boryspil Flygplats

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Kiev Boryspil Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Kiev Boryspil Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Kiev Boryspil Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Kiev Boryspil Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Vanliga frågor om hyrbilar på Kiev Boryspil Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Kiev Boryspil Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?