Biluthyrning
Lviv
Fäll ihop
Ukraina // Lviv
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lviv: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Lviv, en vacker stad i västra Ukraina. Kom in till oss när du vill hyra en bil i Lviv för din vistelse. Du kan även förboka din bil för att enklare kunna hämta ut den. Välj bland våra olika bilkategorier. Vi har ekonomi- och lyxbilar från flera biltillverkare. Med bilkategori som personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter, 4x4-bilar och minibussar kan vi erbjuda något för alla typer av resor. Oavsett om du är här på en jobbresa eller för att spendera kvalitetstid med familjen har vi en bil för dig.

 
 • Lviv Danylo Halytskyi Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Liubinska Str. 168
  79000 Lviv

  Må. - Sö.00:00 - 24:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Lviv Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Lvivsky region
  79000 Lviv

  Må. - Fr.09:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Lviv

När du ska hyra en bil i Lviv på nätet kan du även välja bland våra tillvalstjänster. Du ser direkt vilka extratjänster som är tillgängliga när du bokar online. Våra olika kontor erbjuder olika extratjänster. Reser du med barn kan exempelvis en passande bilbarnstol vara aktuellt. Vill du enklare hitta och ta dig dit du ska? I så fall kan du ange att du vill hyra en bil från Lviv med navigator installerad. Du kan även skräddarsy bilens försäkring om du vill. Tänk dock på att vi inte reserverar enskilda bilmodeller. Vi kan bara boka en bil från den bilgrupp du väljer. Dock kan vi se till att du får alla tillvalstjänster.

Enkelt att köra till din destination från vår biluthyrning i Lviv

När du har en egen hyrbil i Lviv blir både staden och dess omgivningar lättare att nå. Det innebär att du smidigt kan köra till sevärdheterna i staden. Börja med att besöka det stora slottet mitt i staden. Här finns även en trevlig park där du kan koppla av en stund. Runt staden finns flera stora parker och dessutom gott om bra shoppingmöjligheter. Köpcenter som Forum Lviv, King Cross Leopolis samt Magnus har något för alla. Boka en hyrbil i Lviv hos oss på Sixt redan idag så är du redo för din vistelse i Ukraina.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service