Biluthyrning
Odessa
Fäll ihop
Ukraina // Odessa
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Odessa: Sixt biluthyrning online-bokning

Odessa är en stad som du enkelt kan förälska dig i. Det är inte ovanligt att besökare kommer tillbaka för att kunna besöka alla oupptäckta delar av staden de missade. Staden har verkligen något för alla och du kan få ut mer av din vistelse här genom att hyra en bil i Odessa. Vi erbjuder personbilar, kombibilar och 4x4-bilar från många olika varumärken. Du kan boka en hyrbil i Odessa i förväg genom att ringa till vårt kontor eller genom att använda hemsidan.

 
 • Odessa Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Odessa International Airport
  65054 Odessa

  Må. - Sö.00:00 - 24:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

 • Odessa Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Pryvokzalna Square, 2
  65000 Odessa

  Må. - Fr.09:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Odessa hjälper dig anpassa bilen efter resan

Ingen resa är den andra lik, inte ens vid ett återbesök. Om du vill hyra en bil i Odessa för familjesemestern kommer du att ha andra krav och behov jämfört med resenären som är här på en jobbresa. Vi erbjuder ekonomi- och lyxbilar som du kan anpassa med tillvalstjänster. Välj själv om bilen ska komma med en bilbarnstol, en navigator eller ange att en extra förare ska läggas till. Observera dock att vi bara bokar en av bilarna från den valda bilkategorin. Vi kan inte garantera att du får en specifik bil. Våra bilar och våra tillvalstjänster varierar från kontor till kontor i Ukraina.

Få ut mer av din resa genom att hyra en bil i Odessa

Här i staden finns det gott om bra shoppingmöjligheter, restauranger med välsmakande rätter, intressanta sevärdheter och till och med en trevlig strand för de som vill kunna sola och bada. Med en hyrbil i Odessa når du alla dessa platser och många fler. En populär plats att besöka är Luna Park, stadens nöjesfält. Här kan både vuxna och barn spela spel, åka på snabba attraktioner och ha en rolig tid tillsammans. Nöjesfältet ligger vid Tarasa Shevchenka Park, enkel att nå från vår biluthyrning i Odessa. Vi på Sixt ser fram emot att få önska dig välkommen till denna vackra stad i Ukraina.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service