Biluthyrning på Budapest Flygplats Terminal 2

 

Mest populära bilarna i Budapest Flygplats Terminal 2

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Budapest Flygplats Terminal 2, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Budapest Flygplats Terminal 2

Adress

Budapest Liszt Ferenc Term. 2B, 1180 Budapest, Ungern
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:45 - 00:00
Helgdagar
07:45 - 00:00

Våra tjänster på Budapest Flygplats Terminal 2

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen till vackra Ungern och till Sixt Biluthyrning på Budapest Flygplats Terminal 2. Tack vare våra hyrbilar kan du härifrån snabbt ta dig vidare till din slutdestination. Vi erbjuder olika typer av fordon, alltifrån vanliga personbilar och kombibilar till cabrioleter, 4x4-bilar och sportbilar. Boka din hyrbil online för snabbare service, men vänligen observera att vi inte kan garantera tillgången av specifika bilmodeller. Vi reserverar däremot en likvärdig bil från vald bilkategori. Online kan du även göra passande tillval, som exempelvis försäkringar, navigator och registrering av extra förare. Att hyra bil från Budapest Flygplats Terminal 2 går snabbt och smidigt med Sixt.
Frihet med en hyrbil från Budapest Flygplats Terminal 2

Frihet med en hyrbil från Budapest Flygplats Terminal 2

Det bästa med att hyra en bil från Budapest Flygplats Terminal 2 är att du kan lägga upp din resa precis som du vill. Kör iväg vart du vill, när du vill. Både inne i Budapest och i närområdet finns många vackra sevärdheter att besöka. Från Terminal 2 tar det bara 30 minuter att köra in till stadskärnan. Vandra längst med Donau och besök de vackra torgen och gatorna. Ät gott på utsökta restauranger eller ta en paus i resandet på ett av stadens fina caféer. Budapest har något som passar för alla, oavsett om du är här för att jobba eller för att spendera din semester med familjen.
En stad full av intressanta sevärdheter

En stad full av intressanta sevärdheter

Från Budapest Ferenc Liszt International Airport (BUD) kan du utan problem köra till de vackra kyrkorna och katedralerna. Ett tips är att hyra bil från Budapest Flygplats Terminal 2 för att sedan ta en tur till Sankt Stefans-basilikan, en mäktig byggnad väl värd ett besök. Den som vill shoppa kan med fördel köra till Stora Saluhallen i Budapest. Denna marknad är landets största och full med spännande mat och prylar. Naturligtvis finns det även fina museum och parker i staden. Välkommen att utforska Budapest med en hyrbil från Sixt.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Budapest Flygplats Terminal 2

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Budapest Flygplats Terminal 2?
För att hyra en bil hos SIXT på Budapest Flygplats Terminal 2 så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Budapest Flygplats Terminal 2.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Budapest Flygplats Terminal 2?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 920 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,8)
Vägen till Sixt
(4,7)
Service under och efter uthyrningen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

MB V-Class Aut.
MB V-Class Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar på Budapest Flygplats Terminal 2

Kan jag boka en bil för en längre tid på Budapest Flygplats Terminal 2?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Budapest Flygplats Terminal 2?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?