Biluthyrning på Budapest Váci Road

 

Mest populära bilarna i Budapest Váci Road

* Priserna beräknades den 26.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Budapest Váci Road, med början den 02.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Budapest Váci Road

Adress

Váci út 141, 1138 Budapest, Ungern
Mer information

Kontorstider

mån - fre
07:00 - 19:00
lör - sön
08:00 - 18:00
Helgdagar
08:00 - 18:00

Våra tjänster på Budapest Váci Road

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Planerar du en semester till den ungeska huvudstaden? Eller kanske kommer du hit för en jobbresa? Vi på Sixt finns på plats över hela världen - och självklart även i Budapest. Hos oss finner du bilmodeller för alla typer av resor. Genom att välja oss på Sixt kan du alltid känna dig känna dig trygg. Vårt biluthyrningskontor är beläget i nära anslutning till väg två som förbinder dig med några av stadens viktigaste besöksmål. Eller kanske fortsätter resan även utanför stadens gränser? Att hyra bil i Budapest Váci Road är ett bekvämt sätt att upptäcka allt som staden och dess omgivningar har att erbjuda. Frågor då det gäller biluthyrning på Budapest Váci Road? Hör av dig till oss!
Prisvärd hyrbil på Budapest Váci Road

Prisvärd hyrbil på Budapest Váci Road

Välj den bil som passar dina önskemål direkt på vår webbsida. Som du ser så kan du välja att boka bilar i alla storleks- och prisklasser. Vi erbjuder personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter, 4x4 liksom lastbilar här på vår biluthyrning på Budapest Váci Roa. Du kan givetvis även hyra bil i Budapest Váci Road genom att kontakta oss per telefon. Det är även möjligt att göra flera tillval när du väljer att hyra bil i Budapest Váci Road. Boka en egen hyrbil Budapest Váci Road och ta del av våra förmånliga erbjudanden redan i dag. Sixt erbjuder alltid dig prisvärda upplägg som möter alla dina önskemål under din vistelse i landet. Vi önskar dig varmt välkommen till Ungern och hoppas att du får en riktigt trevlig resa!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Budapest Váci Road

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Budapest Váci Road?
För att hyra en bil hos SIXT på Budapest Váci Road så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Budapest Váci Road.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Budapest Váci Road?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 322 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,9)
Bilen
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

MB V-Class Aut.
MB V-Class Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar på Budapest Váci Road

Kan jag boka en bil för en längre tid på Budapest Váci Road?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Budapest Váci Road?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?