Biluthyrning på Györ

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Györ

Adress

Bartok Bela u.14, 9023 Györ, Ungern
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 16:00

Våra tjänster på Györ

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Letar du efter en centralt belägen biluthyrning i Györ? Då har du kommit till rätt ställe. Här på Sixt erbjuder vi snabb och bekväm biluthyrningsservice. Vårt kontor är beläget bara ett tågstationen Györ, ett centralt läge som är oslagbart. Eller kanske forsätter din färd även vidare ut mot landsbygden i Ungern? Oavsett hur din restur går så har vi garanterat en hyrbil på Györ för dig. Med en egen semester blir din resa i regionen enkel och smidig. Dessutom erbjuder kontoret dig som resenär dygnet runt återlämning. Enklare än så här blir det med andra ord inte att hyra en semesterbil - du kan alltid känna dig trygg när du väljer Sixt.
Upptäck Györ med en egen bil

Upptäck Györ med en egen bil

Välj om du vill fortsätta din resa i landet i en personbil eller 4x4. Valen hos oss på Sixt är många. Du kan givetvis även boka kombibilar, sportbilar, cabrioleter och lastbilar. Föredelarna med att hyra bil i Györ är många. Det är till exempel möjligt att boka flera tilläggsfunktioner som ökar din körkomfort. Kanske behöver du reservera till exempel en barnstol eller instrument för navigering? Önskar du göra en bokning redan id dag? Besök vår webbsida för att hyra bil i Györ. Här ser du vilka bilmodeller som finns tillgängliga under den aktuella perioden. Du kan också hyra bil i Györ genom att kontakta Sixt team per telefon. Välkommen att boka en hyrbil i Györ! Vi önskar dig en riktigt trevlig resa.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Györ

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Györ.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Györ?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Györ?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Györ genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Latest premium additions to the fleet

MB V-Class Aut.
MB V-Class Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar på Györ

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Györ?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Györ

    Visa mer