Biluthyrning
Uruguay
Fäll ihop
Uruguay
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Uruguay Sixt Biluthyrning

Sixt är stolta över att kunna erbjuda biluthyrning i Uruguay. Oavett om ditt besök är en del av en affärsresa eller om du kommer hit på semester är det en god idé att hyra bil i Uruguay. Med hyrkontor i väl utvalda städer och en omfattande fordonspark hittar du alltid ett passande fordon utan krångel när du ska hyra bil i Uruguay hos Sixt.

Sixt biluthyrning i Uruguay

Du kan få din hyrbil i Uruguay i form av en stor herrgårdsvagn, praktisk småbil, robusta 4x4, eller rent av en lastbil. Klicka på respektive hyrkontor för att se vilka hyrbilskategorier som finns tillgängliga där du vill hyra bil i Uruguay. Dessutom erbjuder vi ett antal olika tilläggstjänster, såsom extra förare, obegränsad körsträcka, satellitnavigering och bilbarnstolar.

Körregler i Uruguay

Bilkörning i Uruguay skiljer sig inte så mycket från hur det är i Europa, förutom att det finns färre trafikljus och fler rondeller. Dessutom är det vanligt med farthinder, även på större vägar. Dessa är skyltade i förväg. Högersvängar efter att ha stannat vid rödljus är tillåtna. Däremot är det förbjudet att tala i mobiltelefon annat än med handsfree medan man kör.

Vad man kan se med hyrbil i Uruguay

Huvudstaden Montevideo har många sevärdheter att erbjuda, inte minst i Ciudad Vieja, gamla stan. Ta dig in genom Puerta de la Ciudadela som ligger vid torget Plaza de Independencia. Missa inte det charmiga lilla kvarteret Barrio Reus, med sina färgglada 1800-talshus. Nere vid hamnområdet finns Mercado del Puerto, en saluhall med restauranger och små hantverksbutiker. Är du här på en söndag är ett förmiddagsbesök på loppmarknaden La Feria Tristán Narvaja en bra start på dagen. Vill du sola och bada, eller bara se hur en stor del av Sydamerikas jetset lever sina dagar är Punta del Este staden du bör ta dig till. Eftersom staden ligger på en halvö är den omgiven av havet på två sidor, där den ena sidan, brava kallad, är populär bland surfare. Vill du se en pittoresk kolonialstad är en resa till Colonia del Sacramento en trevlig utflykt.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service