Biluthyrning
Ciudad de la Costa
Fäll ihop
Uruguay // Ciudad de la Costa
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Ciudad de la Costa: Sixt biluthyrning online-bokning

Ciudad de la Costa, fritt översatt till Kustens stad, är en storstad som ligger precis bredvid huvudstaden i Uruguay. Du är alltid varmt välkommen in till vår biluthyrning i Ciudad de la Costa. Vi finns vid Montevideo Carrasco flygplats på den nordöstra delen av Ciudad de la Costa, en perfekt utgångspunkt för vidare dagsutflykter in till den närliggande storstaden. Det går att hyra en bil i Ciudad de la Costa som passar allas ekonomi, oavsett om du vill ha en praktisk bil eller en riktig lyxbil. Med kategorier som personbil, kombibil, sportbil, cabriolet, minibuss och 4x4 kan alla resenärer hitta en passande bil hos Sixt. Du kan dessutom både hämta och lämna din hyrbil i Ciudad de la Costa när som helst under dygnet.

 
 • Montevideo Flygplats
  Arrival Hall
  14000 Ciudad de la Costa

  Må. - Sö.09:00 - 18:00
  Helgdag09:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Montevideo Carrasco Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Arrival Hall
  14000 Ciudad de la Costa

  Må. - Sö.09:00 - 18:00
  Helgdag09:00 - 18:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Skräddarsy din hyrbil från Ciudad de la Costa med våra tillvalstjänster

Det är enkelt att hyra en bil i Ciudad de la Costa hos oss på Sixt, speciellt om du förbokar den genom att ringa in eller använda hemsidan. Vår åldersgräns ligger på 23 år och vi bjuder även på en obegränsad körsträcka oavsett vilken bil du väljer. Du kan hyra en bil i Ciudad de la Costa med vår hemsida om du även vill kunna se vilka extratjänster vi har tillgängliga. Reser du med en vän som också har körkort kan det vara värt att registrera en extra förare. Vi har även GPS och andra tjänster du kan lägga till. Lägg märke till att vi inte lovar att den bilmodell du väljer är ledig vid din ankomst. Om så är fallet får du en likvärdig bil, fullt utrustad med alla dina valda extratjänster.

Upplev den välkända guldkusten i Uruguay

Genom att hämta ut en bil från vår biluthyrning i Ciudad de la Costa kan du köra till regionens alla intressanta platser. Du har alltid nära till stranden när du befinner dig i detta område, den så kallade guldkusten består av vackra paradisstränder som sträcker sig från Montevideo till Jaureguiberry, cirka 45 kilometer med härlig strandsand. Det tar cirka 40 minuter att köra in till huvudstadens stadskärna där du kan hitta alla möjliga roliga aktiviteter och sevärdheter.

%u2003

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service