Biluthyrning
Montevideo
Fäll ihop
Uruguay // Montevideo
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Montevideo: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Uruguay och dess vackra huvudstad Montevideo. Det sägs att denna stad är ursprungsplatsen för den passionerade dansen tango. Genom att hyra en bil i Montevideo kan du själv besöka stadens otaliga dansplatser och sevärdheter. Vi har bilar som passar de flesta resenärer, oavsett om vill vara skonsam mot din ekonomi eller unna dig en riktig lyxbil. Vi har sportbilar, cabrioleter, minibussar, 4x4-bilar, lastbilar samt vanliga person- och kombibilar. Du kan antingen hämta upp din hyrbil i Montevideo flygplats eller använda vår leveranstjänst.

 
 • Montevideo Flygplats
  Ruta IB y Cno de los Horneros
  14000 Canelones

  Må. - Sö.09:00 - 18:00
  Helgdag09:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Montevideo Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Ruta IB y Cno de los Horneros
  14000 Canelones

  Må. - Sö.09:00 - 18:00
  Helgdag09:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Montevideo ger dig möjlighet att skräddarsy din bil

Vi på Sixt har gjort det enkelt för dig att hyra en bil i Montevideo. Du kan ringa eller använda vår hemsida för att boka en bil och utrusta den med våra extratjänster. Om du dessutom använder vår leveranstjänst kan vi lämna bilen direkt till ditt boende i staden. Vi kan dessvärre inte vara helt säkra på att du får en specifik hyrbil i Montevideo men vi ser alltid till att du får en av bilarna från kategorin. Dina valda tillvalstjänster appliceras alltid till den bil du får. Du kan exempelvis lägga till en GPS, perfekt för att hitta fram i det enorma rutnätet som vägarna är utformade efter. Tillvalstjänsterna kan variera mellan kontoren men du kommer alltid att få en obegränsad körsträcka när du ska hyra en bil i Montevideo hos oss.

Utforska huvudstaden i Uruguay och alla de närliggande sevärdheterna

Det finns mycket att både se och göra i Montevideo, speciellt om du gillar att sola och bada. Staden ligger nämligen precis vid den kända Guldkusten, en 45 km lång kustremsa med otaliga vackra stränder. Det finns intressanta museer, trevliga parker och naturligtvis väldigt många restauranger att besöka i stadskärnan. Du kan även köra längst med kusten för att hitta nya spännande destinationer helt på egen hand. Boka en bil från vår biluthyrning i Montevideo redan idag.

%u2003

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service