Biluthyrning i Fort Lauderdale

 

Mest populära bilarna i Fort Lauderdale

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Fort Lauderdale Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Fort Lauderdale

Använd hemsidan för att enkelt hyra en bil i Fort Lauderdale

Använd hemsidan för att enkelt hyra en bil i Fort Lauderdale

Har du planer på att besöka Florida i USA? Då kommer du med hög sannolikhet att landa på Fort Lauderdale Hollywood International Airport i Fort Lauderdale. Denna stad är en utmärkt startpunkt för dig som vill utforska Floridas alla sevärdheter och stränder. Du kan enkelt hyra en bil i Fort Lauderdale hos oss på Sixt. Vi har flera kontor att välja mellan, bland annat vid Fort Lauderdale flygplats. Vårt utbud består av bilar från kategorier som personbil, kombibil, 4x4-bil och minibuss. Du kan även hitta lyxbilar i form av sportbil och cabriolet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med en passande hyrbil från Fort Lauderdale.Vi har gjort det enkelt för dig att hyra en bil i Fort Lauderdale. Du har inte bara många kontor att välja mellan, du kan även förboka din bil redan idag med hjälp av vår hemsida. Fyll i dina resedatum och välj vilket kontor som passar dig bäst. Här ser du direkt vilka bilar som finns tillgängliga och när du väl angett vilken kategori som du tycker verkar mest intressant kan du även välja bland extratjänster till din hyrbil från Fort Lauderdale. Genom att exempelvis lägga till GPS, bilbarnstol samt en extra registrerad förare kan din semester med familjen bli både smidigare och säkrare. Vår biluthyrning i Fort Lauderdale kan inte garantera specifika bilmodeller, men vi ser alltid till att du får en likvärdig bil från samma bilkategori som du bokat.
Upplev mer av soliga Florida med hjälp av en bil från oss på Sixt

Upplev mer av soliga Florida med hjälp av en bil från oss på Sixt

Denna del av Florida är välkänd för sin härliga atmosfär, sina vackra stränder och alla shoppingmöjligheter. Från vår biluthyrning i Fort Lauderdale kan du även köra till många av de mest populära platserna i regionen, exempelvis SeaWorld och Disneyworld. Glöm inte bort att besöka Las Olas Boulevard, ett område fyllt med restauranger, butiker och annat roligt. Det är lätt att förstå varför området kallas för Venice of America. Utforska denna vackra del av USA på bästa sätt med hjälp av en egen bil.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Fort Lauderdale

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Fort Lauderdale?
För att hyra en bil hos SIXT på Fort Lauderdale så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Fort Lauderdale.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Fort Lauderdale?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Fort Lauderdale. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 9351 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,6)
Överlämningen av bilen
(4,5)
På Sixt-kontoret
(4,4)

Vanliga frågor om hyrbilar i Fort Lauderdale

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Fort Lauderdale?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Fort Lauderdale?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Fort Lauderdale?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?