Biluthyrning
Key West
Fäll ihop
USA // Key West
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Key West: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning välkomnar dig till Key West i USA! I vår stora flotta kan du välja mellan fordon som cabriolet, 4x4, minibuss och kombibilar. Ska du åka på en efterlängtad semester, eller reser du i arbetet? Vid vår biluthyrning i Key West så finner du ett fordon som passar dina önskemål, oavsett om du söker en ekonomi- eller en lyxbil. Vi ser till att du säker och tryggt kan hyra en bil i Key West.

 
 • Miami Flygplats
  3900 NW 25th Street #414
  33142 Miami

  Må. - Sö.05:00 - 24:00
  Helgdag05:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Miami Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  3900 NW 25th Street #414
  33142 Miami

  Må. - Sö.05:00 - 24:00
  Helgdag05:00 - 24:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Att hyra bil i Key West

Vid vår biluthyrning i Key West kan du välja mellan tilläggstjänster som gör din resa ännu smidigare. På Sixt erbjuder vi tillägg så att du ska kunna skräddarsy din körupplevelse. Du som reser med barn kanske behöver en bilbarnstol. För att göra det enklare att ta sig mellan sevärdheter, restauranger och hotell erbjuder vi satellitnavigerningssystem. När du hyr bil i Key West har du även möjlighet att lägga till tjänster som paketlösningar för förare under 25 år. Vi ber dig att vänligen notera att vi inte kan garantera en viss bilmodell, utan endast en viss kategori av hyrbilar.

Få ut det mesta av din resa med hyrbil i Key West

Key West är ett omtyckt turistmål i USA. Att köra vägen Highway One över de drygt 40 öar med tillhörande broar som leder ut till staden är en upplevelse i sig. Med hyrbil i Key West är det aldrig långt mellan centrala sevärdheter som Sloppy Joe%u2019s, baren där Hemmingway skrev, och närliggande stränder som vackra Smathers Beach. För dig som tänkt hyra bil i Key West är det även enkelt att göra utflykter till sevärdheter i Florida: Everglades kör du till på strax över 2,5 timmar och Miami ligger drygt 3 timmars bilresa bort. På Sixt biluthyrning i Key West ser vi framemot att räcka över bilnycklarna till dig!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service