Biluthyrning
Las Vegas McCarran Flygplats
Fäll ihop
USA // Las Vegas // Las Vegas McCarran Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Las Vegas McCarran Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: 7135 Gilespie St, Suite A
  89119-4273 Las Vegas US +1-8887498227
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: LAS
Öppettider
Må. - Sö.07:00 - 01:00
Helgdag07:00 - 01:00
 
 Dygnet runt återlämning

När vi på Sixt ger dig nycklarna till en hyrbil från Las Vegas Mc Carran Flygplats kan du vara säker på att vi har förberett den med omsorg. Vi vet att varje resenär har individuella behov som måste tillgodoses och det är anledningen till att vi ordnar extratjänster med alltifrån GPS och bilbarnstol till extraförare enligt dina önskemål. Med vår långa erfarenhet inom hyrbilsbranschen kan vi på Sixt biluthyrning vid Las Vegas Mc Carran Flygplats ge dig förutsättningarna för en oförglömlig resa när du utforskar Nevada med hjälp av bilen.

Hyra bil vid Las Vegas Mc Carran Flygplats

För att du som resenär ska ha optimala möjligheter att hitta rätt bil för just din typ av resa är våra hyrbilar uppdelade i kategorier, där varje klass har specifika egenskaper. Det betyder att du hittar det du letar efter, oavsett om det är en 4x4, ekonomi, lyxbil, minivan eller sport, när du vill hyra bil vid Las Vegas Mc Carran Flygplats. Du kan enkelt boka din bil i förväg med hjälp av ett telefonsamtal eller genom att knappa in dina uppgifter direkt på vår hemsida, men vi har dessvärre inte möjlighet att garantera dig en specifik bilmodell. Däremot kan du själv önska bilmärke för att din resa ska nå upp till dina förväntningar när du väljer att hyra bil vid Las Vegas Mc Carran Flygplats.

Spelmecka och naturupplevelser i Nevada

När du landar på flygplats Las Vegas har du bara 8 kilometer in till ett av världens största centrum för spel och casino. Här finns också restauranger och hotell som tillhör de bästa i USA. Nevada är dock mer än bara lyx och glamour. Du kan också välja att åka en bit utanför staden för att uppleva det magnifika landskapet. Vi på Sixt biluthyrning vid Las Vegas Mc Carran Flygplats ser gärna till att du får rätt bil för din resa.

Information om Sixt transfertrafik

Sixt shuttle info

Vid ankomst på flygplatsen, stig på transferbussen som avgår utanför bagageutlämningen och som sedan tar dig till Las Vegas McCarrans hyrbilcenter. Väl framme vid hyrbilcenter (Car Rental Center), fortsätt till skylt nummer 4 vid taxikön där vår Sixt-transfer tar dig till vårt uthyrningskontor på andra sidan gatan. Denna transfertjänst är tillgänglig dygnet runt. Här kan du följa transfertrafiken i realtid: https://sixt.com/LAS


Virtuell rundgång på stationen

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.07:00 - 01:00
Helgdag07:00 - 01:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Las Vegas McCarran Flygplats LAS 7135 Gilespie St, Suite A 89119-4273 Las Vegas 36.059940, -115.164495 +1-8887498227

Sixtkontoret Las Vegas McCarran Flygplats LAS

7135 Gilespie St, Suite A
89119-4273 Las Vegas
 
Tel. +1-8887498227

Vägbeskrivning - hur du hittar oss

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4
 • Välj fordon med din smartphone när du hämtar upp
 • Dygnet runt återlämning

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service