Biluthyrning
Orlando Flygplats
Fäll ihop
USA // Orlando // Orlando Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Orlando Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: 1 Airport Blvd A
  32827-4399 Orlando US +1-8887498227
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: MCO
Öppettider
Må. - Sö.06:00 - 01:00
Helgdag06:00 - 01:00
 
 Dygnet runt återlämning

Sixt önskar dig varmt välkommen att hyra bil på Orlando flygplats, MCO. Här på vår biluthyrning på Orlando Flygplats erbjudes du som är på besök i USA hyrbilar i en rad olika storleksklasser, från personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter till 4x4. Som förare erbjuds du givetvis alltid premiumbilar då du väljer att hyra bil på Orlando flygplats. Tack vare det stora utbudet och en rad olika tillvalsmöjligheter finns det alltid en hyrbil som passar för din resa i landet. Oavsett om du planerar en längre eller kortare i Florida är valmöjligheterna de samma. Du kan självlklart boka din hyrbil på Orlando flygplats enkelt och bekvämt direkt på Sixt hemsida. Du kan även hantera hela din bokning på nätet. Frågor om att hyra bil? Varmt välkommen att kontakta vårt team direkt.

Hyra bil Orlando Flygplats

Flygplats Orlando ligger 11 km sydöst om Orlando. Det här är Floridas främsta flygplats och härifrån avgår flygningar till destinationer runt om i hela världen. Sixt biluthyrning på Orlando flygplats är bekvämt belägen och här finns personal på plats som ser till att du snart kan påbörja dina resa på vägarna i Florida. Du har även möjlighet att välja hyrfordon med din iPhone vid upphämtning. Expressdisk finns även tillgänglig.

Upptäck spännande Orlando

Orlando är ett spännande resmål för hela familjen. Mest känt är givetvis Walt Disney World som är beläget cirka 3 mil söder om staden. Andra tips för familjeresan är den marina äventyrsparken Sea World. Eller varför inte göra ett besök på Universal Studios och få en inblick i filmens magiska värld? Med en egen bil är det lätt att ta dig runt i Florida. Här finns även många härliga sandstränder, varför inte göra en tur till Key West? Ett annat spännande tips är att besöka Daytona Beach.

Information om Sixt transfertrafik

Sixt shuttle info

Vid ankomst på MCO, vänligen bege dig till våningsplan 1 där du finner vår kostnadsfria transferservice. Om du anländer på Terminal A hämtar vår transfer upp dig från busshållplats A11-A13. Om du anländer på Terminal B finner du vår upphämtning från busshållplats B11-B13. Vårt Sixtkontor i Orlando är beläget ungefär 5 minuter med buss från flygplatsen. Om du inte hittar vår transferbuss, vänligen ring anknytning 495 via vår avgiftsfria telefon som du finner vid bagageutlämningen och marktransporten. Här kan du även följa transfertrafiken i realtid: https://sixt.com/MCO


Virtuell rundgång på stationen

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.06:00 - 01:00
Helgdag06:00 - 01:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Orlando Flygplats MCO 1 Airport Blvd A 32827-4399 Orlando 28.431510, -81.305890 +1-8887498227

Sixtkontoret Orlando Flygplats MCO

1 Airport Blvd A
32827-4399 Orlando
 
Tel. +1-8887498227

Vägbeskrivning - hur du hittar oss

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4
 • Välj fordon med din smartphone när du hämtar upp
 • Dygnet runt återlämning

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service