Biluthyrning på Orlando Flygplats

 

Mest populära bilarna i Orlando Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Orlando Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Orlando Flygplats

Adress

1 Airport Blvd A Rental Car Center, 32827-4399 Orlando, USA
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 01:00 06:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 01:00 06:00 - 00:00

Våra tjänster på Orlando Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt önskar dig varmt välkommen att hyra bil på Orlando flygplats, MCO. Här på vår biluthyrning på Orlando Flygplats erbjudes du som är på besök i USA hyrbilar i en rad olika storleksklasser, från personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter till 4x4. Som förare erbjuds du givetvis alltid premiumbilar då du väljer att hyra bil på Orlando flygplats. Tack vare det stora utbudet och en rad olika tillvalsmöjligheter finns det alltid en hyrbil som passar för din resa i landet. Oavsett om du planerar en längre eller kortare i Florida är valmöjligheterna de samma. Du kan självlklart boka din hyrbil på Orlando flygplats enkelt och bekvämt direkt på Sixt hemsida. Du kan även hantera hela din bokning på nätet. Frågor om att hyra bil? Varmt välkommen att kontakta vårt team direkt.
Hyra bil Orlando Flygplats

Hyra bil Orlando Flygplats

Flygplats Orlando ligger 11 km sydöst om Orlando. Det här är Floridas främsta flygplats och härifrån avgår flygningar till destinationer runt om i hela världen. Sixt biluthyrning på Orlando flygplats är bekvämt belägen och här finns personal på plats som ser till att du snart kan påbörja dina resa på vägarna i Florida. Du har även möjlighet att välja hyrfordon med din iPhone vid upphämtning. Expressdisk finns även tillgänglig.
Upptäck spännande Orlando

Upptäck spännande Orlando

Orlando är ett spännande resmål för hela familjen. Mest känt är givetvis Walt Disney World som är beläget cirka 3 mil söder om staden. Andra tips för familjeresan är den marina äventyrsparken Sea World. Eller varför inte göra ett besök på Universal Studios och få en inblick i filmens magiska värld? Med en egen bil är det lätt att ta dig runt i Florida. Här finns även många härliga sandstränder, varför inte göra en tur till Key West? Ett annat spännande tips är att besöka Daytona Beach.
Information om Sixt transfertrafik

Information om Sixt transfertrafik

Vid ankomst på MCO, vänligen bege dig till våningsplan 1 där du finner vår kostnadsfria transferservice. Om du anländer på Terminal A hämtar vår transfer upp dig från busshållplats A11-A13. Om du anländer på Terminal B finner du vår upphämtning från busshållplats B11-B13. Vårt Sixtkontor i Orlando är beläget ungefär 5 minuter med buss från flygplatsen. Om du inte hittar vår transferbuss, vänligen ring anknytning 495 via vår avgiftsfria telefon som du finner vid bagageutlämningen och marktransporten. Här kan du även följa transfertrafiken i realtid: https://sixt.com/MCO
Virtuell rundgång på stationen
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Orlando Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Orlando Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Orlando Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Orlando Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Orlando Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,2
En sammanställning av 13977 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,6)
Vägen till Sixt
(4,4)
På Sixt-kontoret
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

BMW 3 Series
BMW 3 Series
BMW 8 Series Coupe
BMW 8 Series Coupe
Volvo S60
Volvo S60
Mercedes-Benz G-Class
Mercedes-Benz G-Class
Dodge Charger R/T
Dodge Charger R/T
Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
BMW X3
BMW X3
BMW Z4 Convertible
BMW Z4 Convertible
Ford Mustang GT Convertible
Ford Mustang GT Convertible
BMW 8 Series Convertible
BMW 8 Series Convertible

Vanliga frågor om hyrbilar på Orlando Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Orlando Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Orlando Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Orlando Flygplats

Visa mer