Biluthyrning
Phoenix
Fäll ihop
USA // Phoenix
Change details

Hyra bil i Phoenix: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt erbjuder en rad spännande kategorier av ekonomiska hyrbilar och hyrbilstjänster i sin omfattande hyrbilsflotta vid Biluthyrning Phoenix. När du planerar att hyra bil i Phoenix kan du välja mellan hyrbilskategorier som 4x4, ekonomi, cabriolet för dig som vill känna vinden i håret och uppleva den härliga känslan av frihet, lyxbil för dig som vill ha det lilla extra samt minibuss för det större sällskapet. Att hyra bil i Phoenix gör din resa roligare, enklare och bekvämare och när du reser själv i affärer, i mindre grupp eller för nöjes skull tillsammans med familjen finns alltid en hyrbil som matchar dina personliga behov.

 
 • Phoenix Sky Harbor Flygplats
  1805 E Sky Harbor Circle South
  85034-4805 Phoenix

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Phoenix Sky Harbor Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  1805 E Sky Harbor Circle South
  85034-4805 Phoenix

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Att hyra bil i Phoenix

Vid Biluthyrning Phoenix står Sixt redo att ta emot dig och dina medresenärer för att matcha er mot rätt kategori av hyrbil. Beroende på ditt val av hyrbilskontor kommer du också att kunna komplettera ditt valda fordon med bekväma tilläggstjänster som gör resan ännu bekvämare. Du kan exempelvis välja att lägga till tjänster som hyrbilspaket för förare under 25 år, barnstolar för de små barnens säkerhet, obegränsad körsträcka för större frihet, försäkring, satellitnavigering som hjälper dig att hitta fram till dina olika destinationer samt extra förare. Du kan själv kontrollera vilka lokala erbjudanden som är aktuella för den plats du befinner dig på eller tänker resa till. Vänligen notera att hyrestagaren inte kan ges några garantier för specifika bilmodellers tillgänglighet, då detta bara gäller vissa kategorier av hyrbilar.

Platser att besöka med hyrbil från Phoenix

Arizona uppvisar en fascinerande kontrast mellan stad och natur och staden Phoenix är omgiven höga bergstoppar, stora skogsområden och en ändlös öken. Med en hyrbil från Phoenix i Usa kan du uppleva den speciella känsla som denna kontrast ger. Åk runt och se dig omkring i landskapet och ta sedan med dig familjen till slottet Tovrea Castle and Carraro Cactus Garden som är en mycket populär turistattraktion i Phoenix eller mystiska Mystery Castle som bjuder på spektakulära upplevelser och fascinerande vyer. Här finns också trevliga museer där exempelvis Hall of Flame Fire Museum är väl värt ett besök. Med en hyrbil kan du få ut det mesta av det bästa på resan och alla sevärdheter eftersom du enkelt och bekvämt kan åka runt och hinna med allt du drömt om att få uppleva när du besöker denna varierande plats.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice