Biluthyrning
San Antonio
Fäll ihop
USA // San Antonio
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i San Antonio: SIXT Biluthyrning online-bokning

På den norra sidan av San Antonio, på stadens internationella flygplats, hittar du SIXT Biluthyrning. I San Antonio har kontoret öppet dygnet runt, sju dagar i veckan, och tillhandahåller en stor fordonsflotta. Välj bland 4x4-bilar, pickuper och sedaner, både inom ekonomi- och premiumbilklasserna.

 
 • San Antonio Flygplats
  9559 South Terminal Drive
  78216-4832 San Antonio

  Må. - Sö.09:00 - 18:00
  Helgdag09:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • San Antonio Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  9559 South Terminal Drive
  78216-4832 San Antonio

  Må. - Sö.09:00 - 18:00
  Helgdag09:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

SIXT biluthyrning i San Antonio erbjuder bilar med tillvalstjänster

En av fördelarna med att hyra bil i San Antonio via SIXT hemsida är att du både kan boka bil och även lägga till praktiska tillvalstjänster. Har du planer på att köra till olika städer i denna del av USA kan du med fördel lägga till GPS-navigator och automatisk vägtullsbetalning. Besöker du landet med familjen kan du hyra bil i San Antonio med bilbarnstolar, en extra registrerad förare och även portabelt Wi-Fi. Du hittar och bokar både bilen och tillvalstjänsterna online, men tänk på att du endast reserverar en bil från den valda bilkategorin. Det garanterar inte att du får hyra just den bilmodellen.

Utforska Texas med hyrbilen från San Antonio

San Antonio är en intressant stad ur flera perspektiv. Det är en basketstad där en stor del av befolkningen följer det professionella laget San Antonio Spurs. Det är även en populär turistdestination, till stor del på grund av de UNESCO-listade missionärskyrkorna. Bland dessa ingår Alamo, den mest kända kyrkan, och även platsen för ett historiskt slag under Texasrevolutionen. Med en hyrbil från San Antonio kan du även åka till andra storstäder i Texas, exempelvis Austin, Dallas och Houston. Kör du västerut kan du upptäcka en unik och vacker del av USA, nationalparken Big Bend. Oavsett vad du har för planer kan du hyra bil i San Antonio hos SIXT.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service