Biluthyrning
Santa Monica, CA
Fäll ihop
USA // Santa Monica, CA
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Santa Monica, CA: Sixt biluthyrning online-bokning

När du besöker Kalifornien kan vi på Sixt biluthyrning vid Santa Monica Ca hjälpa dig att hitta rätt hyrbil för dina syften. Här spelar det ingen roll om du besöker staden i jobbet eller om du åker hit på semester eftersom vi kan erbjuda en hyrbil vid Santa Monica Ca för alla ändamål. Vi ser till att du kan välja en bil i någon av våra kategorier som inkluderar ekonomi, cabriolet, lyxbil, minibuss och 4x4.

 
 • Santa Monica/Shore Hotel
  1515 Ocean Ave
  90401-2118 Santa Monica, Los Angeles

  Må. - Sö.09:00 - 17:00
  Helgdag09:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Santa Monica/Shore Hotel

  Sixt Biluthyrning
  1515 Ocean Ave
  90401-2118 Santa Monica, Los Angeles

  Må. - Sö.09:00 - 17:00
  Helgdag09:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Att hyra bil i Santa Monica Ca

Vi på Sixt vill att du ska få ut så mycket av din resa när du vänder dig till vår biluthyrning i Santa Monica Ca. Därför kan vi utrusta din bil med extratjänster som underlättar din resa och ser till att du får alla bekvämligheter du behöver. Vi kan se till att du får såväl GPS som bilbarnstol i din hyrbil i Santa Monica Ca. Dessutom erbjuder vi kompletterande försäkringar för att du ska kunna känna dig extra trygg när du väljer att hyra bil i Santa Monica Ca.

Santa Monica, en solig del av USA

Kalifornien är en stat som passar utmärkt för långa bilresor. När du åker längs kusten får du en fantastisk vy över havet samtidigt som du har möjlighet att stanna vid både små och stora städer. Santa Monica ligger precis vid kusten och är därför ett perfekt resmål för dig som gillar sol och bad. Här hittar du exempelvis den kända piren Santa Monica Pier. När du väljer att hyra bil i Santa Monica Ca har du också nära till storstaden Los Angeles som ligger endast ett par mil bort. Du kan också välja att bege dig norrut och exempelvis besöka andra berömda städer på västkusten i USA, som San Franscisco. Vi på Sixt ser till att du får bästa möjliga service när du hyr bil vid vår biluthyrning i Santa Monica Ca.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service