Biluthyrning
Tampa
Fäll ihop
USA // Tampa
Change details

Hyra bil i Tampa: Sixt biluthyrning online-bokning

När du vill ha hjälp med att hyra bil i Florida står vi på Sixt biluthyrning i Tampa redo att hjälpa dig med dina önskemål. Med vår långa erfarenhet i branschen kan vi se till att anpassa varje bil individuellt för att du som väljer att hyra bil i Tampa ska få en lösning för just dina behov. Det betyder att vi ger en personlig service, oavsett om du kommer hit i jobbet eller om du besöker USA på semester. Vid vår biluthyrning i Tampa kan vi erbjuda bilar i så vitt skilda kategorier som 4x4, lyxbil, minibuss, ekonomi och cabriolet.

 
 • Tampa Flygplats
  5405 Airport Service Road
  33607-1419 Tampa

  Må. - Sö.05:00 - 24:00
  Helgdag05:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Tampa Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  5405 Airport Service Road
  33607-1419 Tampa

  Må. - Sö.05:00 - 24:00
  Helgdag05:00 - 24:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Att hyra bil i Tampa

När du väljer hyrbil i Tampa från vår uthyrningsservice ordnar vi rätt bil för din resa. Det innebär att vi också ger dig chansen att välja till extratjänster för att ytterligare bidra till en anpassad komfort. Vi kan ordna alltifrån GPS-system till bilbarnstolar för att just din bil ska levereras i önskat skick. Om du vill teckna en kompletterande försäkring för att skydda dig mot obehagliga överraskningar när du väljer att hyra bil i Tampa kan du göra det hos oss på Sixt också. Däremot har vi dessvärre inte möjlighet att erbjuda specifika bilmodeller till våra kunder.

Tampa, ett resmål för hela familjen

Tampa är, med amerikanska mått mätt, en mindre stad med drygt 300 000 invånare. Ändå finns det här sevärdheter och attraktioner i överflöd. Med en hyrbil i Tampa har du nära till allt som Florida har att erbjuda. Disneyworld ligger bara ett par timmars bilväg härifrån liksom stränder i världsklass. Om du föredrar en vuxnare aktivitet ligger några av de bästa golfbanorna i hela USA i närheten av Tampa. När du vänder dig till vår biluthyrning i Tampa kan vi på Sixt planera din resa tillsammans med dig och ge dig de bästa förutsättningarna för en lyckad vistelse i staden.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice