Biluthyrning
Tampa Flygplats
Fäll ihop
USA // Tampa // Tampa Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Tampa Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: 5405 Airport Service Road
  33607-1419 Tampa US +1-8887498227
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: TPA
Öppettider
Må. - Sö.07:00 - 23:00
Helgdag07:00 - 23:00
 
 Dygnet runt återlämning

På semester i USA och planerar att hyra bil? På Flygplats Tampa, TPA, erbjuder Sixt ett brett urval av biluthyrningstjänster. Här får du du som besökare tillfälle att hyra premiumbilar till ett förmånligt pris. När du väljer att hyra bil på Tampa flygplats är du snart redo att bege dig ut på vägarna i Amerika. Naturligtvis kan du förvänta dig de senaste premiumbilarna då du väljer att hyra bil på Tampa Flygplats. Med ett brett urval av hyrbilar kan du alltid finna en modell som passar just för den här resan. Oavsett om du planerar en längre eller kortare resa här i Tampa så är valmöjligheterna desamma och du kan självklart hyra bil på Tampa flygplats direkt på nätet.

Hyrbil Tampa Flygplats

Tampa flygplats är belägen i Hillsborough County i Florida. Härifrån avgår internationella flygningar dagligen till bland annat Bahamas, Kanada och Storbritannien. Under 2015 reste över 18 miljoner passagerare via flygplatsen. Du hämtar din hyrbil på kontoret som ligger i nära anslutning till flygplatsen. När du bokar din bil på nätet kan du välja bland, personbilar, kombibilar. sportbilar, cabrioleter och 4x4. I regionen finns mycket att se och uppleva, med en egen bil får du alltid stor flexibilitet under din vistelse i landet. På Sixt biluthyrning på Tampa Flygplats kan en skräddarsydd lösning alltid tas fram anpassad efter dina körbehov. På Sixt Biluthyrning Tampa Flygplats Dygnet erbjuds dessutom dygnet runt återlämning.

Upplev Florida

Staden Tampa är belägen i den västra delen av Florida vid en vik av den Mexikanska golfen. Hit kommer många för att njuta av sol och bad. Med en egen bil tar du dig lätt runt i regionen. Varför inte göra en tur till Clearwater Beach som av många anses vara en av världens bästa stränder? I området hittar du även ett stort utbud av barer, restauranger och nattklubbar.

Information om Sixt transfertrafik

Sixt shuttle info

Lämna flygplatsens huvudbyggnad och fortsätt vidare utomhus till rondellen med taxis, lånebilar och hyrbilsfirmor. Vår kostnadsfria Sixt transferservice hämtar upp dig vid hållplats Röd 1 eller Blå 2. Transfertrafiken avgår var 10:e minut från flygplatsen till vårt uthyrningskontor och tillbaka. Här kan du även följa transfertrafiken i realtid: https://sixt.com/TPAVirtuell rundgång på stationen

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.07:00 - 23:00
Helgdag07:00 - 23:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Tampa Flygplats TPA 5405 Airport Service Road 33607-1419 Tampa 27.961397, -82.535924 +1-8887498227

Sixtkontoret Tampa Flygplats TPA

5405 Airport Service Road
33607-1419 Tampa
 
Tel. +1-8887498227

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4
 • Välj fordon med din smartphone när du hämtar upp
 • Dygnet runt återlämning

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service