Biluthyrning på Tucuman Flygplats

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Tucuman Flygplats

Adress

Delfin Gallo, 4117 Cevil Pozo, Pcia de Tucuman, Argentina
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:30 - 20:30
lör - sön
09:00 - 13:00

Våra tjänster på Tucuman Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen till oss på Sixt biluthyrning vid Tucuman flygplats, Argentina. Hos oss finner du ett brett utbud av premiumbilar till förmånliga priser. Oavsett om du reser privat eller med jobbet kan en hyrbil vid Tucuman flygplats göra din vistelse både mer effektiv och flexibel. Friheten att själv kunna disponera sin tid är en verklig fördel när man vill hyra bil vid Tucuman flygplats. I vår bilpool kan du välja bland kategorier som mer konventionella personbilar eller en exklusivare 4x4. För att du ska få ut maximalt av din hyrbil erbjuder vi på Sixt även tillvalstjänster. Många föredrar att använda en GPS när de är nya i trakten eller helt enkelt vill komma fram snabbare. Med våra generösa försäkringsalternativ kan du alltid känna dig trygg med din hyrbil. Vänligen notera att det förekommer lokala avvikelser på både bilmodeller och tjänster på våra kontor. Vi kan därför inte garantera en specifik bilmodell på just Tucuman flygplats. Genom att göra din bokning via vår app eller hemsida kan du se vårt utbud av bilkategorier och tillvalstjänster.
Att hyra bil vid Tucuman flygplats

Att hyra bil vid Tucuman flygplats

Det är lätt att hitta till vår biluthyrning vid Tucuman flygplats då den ligger i direkt förbindelse med huvudterminalen. På så sätt kommer du snabbare ut på vägarna. Staden Tucuman som lokalt heter San Miguel de Tucumán ligger på 10 minuters avstånd från flygplatsen.
Upptäck Tucuman med hyrbil från Sixt

Upptäck Tucuman med hyrbil från Sixt

Sevärdheten Parque Sierra de San Javier är enkel att ta sig till när man vill hyra bil vid Tucuman flygplats. Här finner man den vackra och storslagna kristusstatyn som blickar ut över nejderna. Det kringliggande bergslandskapet passar perfekt att upptäcka med bil. Besök någon av de otaliga små bergsbyarna och sväng in på en pittoresk restaurang, eller gör som argentinarna själva och packa med en rejäl picknick.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Tucuman Flygplats

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Tucuman Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Tucuman Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Tucuman Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Tucuman Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,2
En sammanställning av 4 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,0)
Överlämningen av bilen
(4,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på Tucuman Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Tucuman Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Tucuman Flygplats

    Visa mer