Biluthyrning i Argentina

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Argentina

Mest populära bilarna i Argentina

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Bariloche Flygplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Argentina

Sixt biluthyrning i Argentina

Sixt biluthyrning i Argentina

Du kan alltid känna dig varmt välkommen när du vill hyra bil i Argentina med Sixt. Med en fordonsflotta som erbjuder moderna bilar i kategorier som spänner mellan lyx och ekonomi, vill vi till ekonomiskt fördelaktiga priser vinnlägga oss om att du ska få maximalt ut av din vistelse i landet. Tag chansen att få se lite mer av landet med en hyrbil.När du vill hyra bil i Argentina med Sixt behöver du aldrig begränsa din hyrbil till standardiserade paketerbjudanden. Vi vill med hjälp av våra tilläggstjänster göra det möjligt för dig att få en personligare upplevelse av din hyrbil i Argentina. Därför kan du när du reser med familjen välja till barnstol till de små eller en extraförare om ni planerar för en längre resa. Försäkring är för många en självklarhet när de hyr bil utomlands och detta gäller även för oss, varför du finner ett brett utbud av försäkringsalternativ.
Körregler i Argentina

Körregler i Argentina

Man ska aldrig underskatta de lokala körreglerna i andra länder och vår biluthyrning i Argentina vill därför här ge en kort guide:
- 21 år är åldersgränsen i landet för att köra bil och du behöver ha haft körkort i minst ett år för att hyra bil.
- Halvljus är standard dagtid i landet.
Övre åldersgräns för att få köra bil är 75 år.
Med hyrbil i Argentina

Med hyrbil i Argentina

Det stora landet Argentina erbjuder både breda motorvägar och mer intim körning på krokiga småvägar i bergen. I huvudstaden Buenos Aires bör man passera den magnifika Colónteatern. När du vill hyra bil i Argentina bör du även passa på att se de många vindistrikten. Framförallt provinsen Mendoza anses allmänt som en god representant för landet och du når vingårdarna enkelt med bil. Man bör även passa på att besöka någon av de många nationalparkerna som till exempel Cerro Fitzroy. Här finner du alltifrån klättring i världsklass till mer konventionella sevärdheter och exotiska djur. Ruinerna vid Missiones är ett bra exempel på landets intressanta historiska lämningar. Här passar en guidad tur perfekt som en dagsutflykt oavsett om du reser själv eller med familjen.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Argentina

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Argentina?
För att hyra en bil hos SIXT på Argentina så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Argentina.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Argentina?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 1284 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Argentina

Kan jag boka en bil för en längre tid i Argentina?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Argentina?