Biluthyrning i Buenos Aires

 

Mest populära bilarna i Buenos Aires

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Buenos Aires, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Buenos Aires

Sixt biluthyrning i Buenos Aires

Sixt biluthyrning i Buenos Aires

Välkommen till Buenos Aires, huvudstaden i Argentina. Kom in till vår biluthyrning i Buenos Aires när du vill hämta en bil eller om du vill hyra en bil på plats. Vi har ett stort utbud av bilar, från personbilar, kombibilar och 4x4-bilar till lastbilar och minibussar. Våra bilar fungerar utmärkt både för korta resor inom staden till längre bilturer till andra städer i landet.Vi har många olika bilgrupper som du kan välja mellan när du ska hyra en bil i Buenos Aires. Dessutom har vi även olika extratjänster som du kan applicera för att ge dig själv en behagligare och säkrare resa inom landet. Vårt bilutbud och våra tillvalstjänster varierar mellan alla våra kontor. Observera även att vi inte garanterar att du får en specifik bil, endast en av bilarna från den valda bilgruppen. Vi kan däremot se till att du får de extratjänster du vill ha. Välj själv om din hyrbil från Buenos Aires ska komma med en praktisk navigator, bilbarnstol eller ett vintertillägg om du ska köra till kallare breddgrader. Vi har både bilar och extratjänster som passar alla typer av resor, från affärsresan till familjesemestern.
Med en hyrbil i Buenos Aires blir hela staden tillgänglig

Med en hyrbil i Buenos Aires blir hela staden tillgänglig

Det kan vara värt att spendera några extra dagar i huvudstaden, speciellt om du dessutom planerar att hyra en bil i Buenos Aires. Det finns flera spännande sevärdheter att besöka, från de galna fotbollsmatcherna till %u201Dclosed door%u201D-restauranger som bjuder på vällagad mat från det egna hemmet. Staden är även känd för sitt nöjesliv och sitt stora utbud av prisvärda restauranger. Ät gott och dansa tango hela dagen lång. När du har en egen bil kan du ta dig till alla de populära turistattraktionerna i staden också, som exempelvis den färgglada stadsdelen La Boca. Med en bil från oss på Sixt kan du få ut mer av din resa i Argentina.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Buenos Aires

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Buenos Aires?
För att hyra en bil hos SIXT på Buenos Aires så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Buenos Aires.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Buenos Aires?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Buenos Aires. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 169 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,8)
Vägen till Sixt
(4,8)
Service under och efter uthyrningen
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar i Buenos Aires

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Buenos Aires?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Buenos Aires?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Buenos Aires?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?