Biluthyrning på Buenos Aires

 

Mest populära bilarna i Buenos Aires

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Buenos Aires, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Buenos Aires

Adress

Cerrito 1366, C1010ABB Buenos Aires, Argentina
Mer information

Kontorstider

mån - fre
09:00 - 19:00
lör
09:00 - 13:00

Våra tjänster på Buenos Aires

Börja ditt äventyr i Argentina från Sixt biluthyrning i Buenos Aires

Börja ditt äventyr i Argentina från Sixt biluthyrning i Buenos Aires

Varmt välkommen till tangons ursprungsort, Buenos Aires! Vårt kontor ligger framför den franska ambassaden, mitt i stadsdelen Retiro. Vårt kontor ligger även nära de stora huvudlederna, något som förenklar för våra besökare att ta sig till sina destinationer.
Använd vår hemsida för att enkelt hyra en bil i Buenos Aires

Använd vår hemsida för att enkelt hyra en bil i Buenos Aires

Buenos Aires är en stad med ett enormt utbud av saker att se och göra, från tango i mysiga danslokaler och populära fotbollsmatcher till restauranger med smakfulla empanadas (argentinska piroger) och det välkända grillade köttet. Från oss kan du hyra en bil i Buenos Aires med alla egenskaper du behöver. Vi på Sixt har smidiga personbilar, funktionella kombibilar, kraftfulla SUV:ar och rymliga minibussar. Har du ovanligt mycket last? Då kan en av våra lastbilar passa dig. När du ska hyra en bil i Buenos Aires kan du använda våra extratjänster för att utrusta bilen med det du behöver. Barnfamiljer kan exempelvis lägga till bilbarnstol till sin hyrbil från Buenos Aires. Du kan se vilka bilkategorier och extratjänster som är tillgängliga genom att boka din bil online. Vi kan inte garantera att du får exakt den hyrbil från Buenos Aires du väljer men vi ser alltid till att du får en bil från den valda kategorin. Våra bilar och våra extratjänster kan variera mellan våra kontor i staden. Hos just oss kan du även återlämna din hyrbil från Buenos Aires när som helst under dygnet. Se till att du njuter maximalt av landets härliga atmosfär och välutvecklade dans-, fotbolls- och matkultur. Vi på Sixt ser fram emot att få hjälpa dig med din vistelse!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Buenos Aires

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Buenos Aires?
För att hyra en bil hos SIXT på Buenos Aires så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Buenos Aires.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Buenos Aires?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 110 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,7)
På Sixt-kontoret
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar på Buenos Aires

Kan jag boka en bil för en längre tid på Buenos Aires?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Buenos Aires?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?