Biluthyrning på Buenos Aires Flygplats Ezeiza

 

Mest populära bilarna i Buenos Aires Flygplats Ezeiza

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Buenos Aires Flygplats Ezeiza, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Buenos Aires Flygplats Ezeiza

Adress

Autopista Tte Gral., B1802EZE Buenos Aires, Argentina
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 23:00
Helgdagar
07:00 - 23:00

Våra tjänster på Buenos Aires Flygplats Ezeiza

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Söker du en prisvärd och förstklassig hyrbil vid Buenos Aires Ezeiza Flygplats? Välkommen till Sixt biluthyrning. Vi erbjuder ett brett utbud av hyrbilar i premiumklass och hjälper dig gärna att hitta ett passande fordon för just din resa i Argentina. Hos oss kan du välja bland fordonskategorierna person- och kombibilar, 4x4, samt lastbilar. Du kan också välja bland ett brett utbud av tilläggstjänster som exempelvis GPS, bilbarnstol, obegränsad körsträcka och extra förare. Vänligen notera att vi inte kan garantera tillgängligheten på en specifik bilmodell, men att det går bra att reservera önskad fordonskategori. När du vill hyra bil på Buenos Aires Ezeiza Flygplats kan du enkelt genomföra din bokning via vår hemsida eller slå oss en signal så hjälper vi dig via telefon.
Välkommen till Sixt biluthyrning på Buenos Aires Ezeiza Flygplats

Välkommen till Sixt biluthyrning på Buenos Aires Ezeiza Flygplats

Buenos Aires Ezeiza Flygplats kallas också för Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini, och förkortas EZE. Flygplatsen ligger 22 kilometer sydväst om Buenos Aires och är förbunden med staden via motorvägen Autopista Teniente General Pablo Riccheri, även känd som Autopista A002. Sixt har en så kallad Meet & Greet Service på flygplatsen, vilket innebär att vi möter dig direkt i ankomsthallen för att överlämna nycklarna till din hyrbil. Genom att hyra bil på Buenos Aires flygplats Ezeiza kommer du snabbt igång med din resa vidare ut i landet.
Se och upplev det riktiga Buenos Aires med din hyrbil

Se och upplev det riktiga Buenos Aires med din hyrbil

Buenos Aires är den överlägset största staden i Argentina, och att se allt som staden har att erbjuda tar månader, om inte år. Att hyra bil på Buenos Aires Ezeiza Flygplats ger dig åtminstone en chans att skrapa på ytan och uppleva de mest berömda sevärdheterna. En märklig och lite udda sevärdhet är kyrkogården Recoleta, där Buenos Aires familjer har tävlat om vem som har de mest storslagna familjegravarna. Här kan du även besöka den näst intill helgonförklarade presidenthustrun Evita Peróns grav. Missa inte heller presidentpalatset Casa Rosada, där Evita Perón en gång levde och verkade. För dig som längtar efter sol och bad är en utflykt till badorten Mar del Plata att rekommendera.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Buenos Aires Flygplats Ezeiza

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Buenos Aires Flygplats Ezeiza?
För att hyra en bil hos SIXT på Buenos Aires Flygplats Ezeiza så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Buenos Aires Flygplats Ezeiza.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Buenos Aires Flygplats Ezeiza?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 59 omdömen
Sedan du lämnat tillbaka bilen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,9)
Service under och efter uthyrningen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar på Buenos Aires Flygplats Ezeiza

Kan jag boka en bil för en längre tid på Buenos Aires Flygplats Ezeiza?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Buenos Aires Flygplats Ezeiza?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Buenos Aires Flygplats Ezeiza

Visa mer