Biluthyrning på Mendoza Flygplats

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Mest populära bilarna i Mendoza Flygplats

* Priserna beräknades den 07.02.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Mendoza Flygplats, med början den 14.02.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till Mendoza Flygplats kontoret

Adress

Ruta Nacional 40 S/N, 5539 Mendoza, Argentina
Mer information

Kontorstider

mån - sön
06:00 - 22:30
Helgdagar
06:00 - 22:30

Våra tjänster hos Mendoza Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt biluthyrning vid Mendoza flygplats i västra Argentina är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av biluthyrningstjänster till förmånliga priser. Oavsett om du är ute efter en lyxbil eller ett enklare fordon finner du passande hyrbilar i vår fordonspark. För närvarande kan du välja bland fordonskategorierna person- och kombibilar samt 4x4. När du ska hyra bil på Mendoza flygplats kan du dessutom välja bland våra populära tilläggstjänster så som obegränsad körsträcka, extra försäkring, bilbarnstol, GPS eller extra förare. Observera att vi inte kan garantera tillgången av specifika bilmodeller, men att vi gärna reserverar vald fordonskategori. Att hyra bil på Mendoza flygplats är enkelt och ett smart sätt att börja din vistelse i landet.
Hämta din hyrbil på Mendoza flygplats

Hämta din hyrbil på Mendoza flygplats

Mendoza flygplats kallas även för Aeropuerto Internacional Gobernador Francisco Gabrielli och förkortas MDZ. Varje år passerar över en miljon passagerare flygplatsen. Avståndet till Mendozas centrum är elva kilometer. Du hittar Sixt biluthyrning på Mendoza flygplats i ankomsthallen när du har landat. Sedan är det bara att sätta sig i bilen och börja utforska området!
Se mer av Mendoza med din hyrbil från Sixt

Se mer av Mendoza med din hyrbil från Sixt

Mendoza är både namnet på staden och provinsen där flygplatsen ligger. När du väljer att hyra bil vid Mendoza flygplats har du möjlighet att utforska hela denna vackra provins. Börja med en promenad i stadsparken Parque General San Martín. I den jättelika parken finns allt från gamla monument, en sjö och ett zoo till fotbollsstadion Estadio Malvinas Argentinas. En stor del av traktens ekonomi baseras på vinodling och i början på mars varje år firas vinfesten Fiesta Nacional de la Vendimia i regionen. Festen kan närmast beskrivas som Argentinas motsvarighet till karnevalen i Rio de Janeiro. En annan populär aktivitet i området är att vandra i Anderna, den höga bergskedja som skiljer provinsen från grannlandet Chile. En populär utgångspunkt är Paramillos de Uspallata. Här finns även ruiner från tiden före spanjorernas ankomst.
Show more
Bra att veta när du hyr bil på Mendoza Flygplats
Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Mendoza Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Mendoza Flygplats så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Mendoza Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Mendoza Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Kundrecensioner och feedback
4,5
En sammanställning av 104 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Överlämning av fordon
(4,9)
Lämna tillbaka fordon
(4,8)
Vanliga frågor om hyrbilar på Mendoza Flygplats
Kan jag boka en bil för en längre tid på Mendoza Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Mendoza Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Mendoza Flygplats

Visa mer