Biluthyrning i Mendoza

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Mendoza

Sixt biluthyrning i Mendoza

Sixt biluthyrning i Mendoza

Välkommen till vinstaden Mendoza i Argentina. Hit kommer det varje år tusentals resenärer för att besöka de populära vinodlingarna, äta gott hos prisvärda restauranger och kanske till och med bada i de närliggande varma källorna. Genom att hyra en bil i Mendoza kan du själv ta dig till alla dessa platser. Från vår biluthyrning i Mendoza erbjuder vi både personbilar, kombibilar, minibussar och stora bilar med fyrhjulsdrift. Välj den bilgrupp som passar just din resa bäst och hämta upp din bil så fort du anländer till Mendoza flygplats.Det finns mycket att både se och göra i denna stad, speciellt när du dessutom kan köra iväg till sevärdheterna utanför stadsgränserna. Använd våra tillvalstjänster för att anpassa den hyrbil från Mendoza som du får från oss. Du kan inte reservera enskilda bilmodeller när du ska hyra en bil i Mendoza men du kan anpassa den med tillvalstjänsterna. Välj om bilen ska komma med en navigator, utrustas med bilbarnstol eller ha ett utökat försäkringspaket. Du kan även lägga till vårt vinterpaket, perfekt om du ska köra upp till Anderna eller vidare ned till kallare områden.
Ät och drick gott när du besöker Mendoza

Ät och drick gott när du besöker Mendoza

Du märker snabbt att maten i Mendoza håller riktigt hög nivå. Det finns flera restauranger som håller högsta klass, från den klassiskt lyxiga Francis Mallman till det prisvärda Anna Bistró och allt däremellan. I Argentina kan du även hitta %u201Dclosed door%u201D-restauranger. Dessa ger dig möjlighet att äta gott i någons hem, oftast tillagat av familjen själva. Genom att hyra en bil i Mendoza kan du även besöka alla vinodlingar. Detta är en av landets viktigaste vinregioner, mer än två tredjedelar av landets vin kommer härifrån. Med en hyrbil i Mendoza från oss på Sixt kan du köra till flera vinodlingar under samma dag om du vill. Lägg till en extra förare för att kunna variera vem som kör för dagen
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Mendoza
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Mendoza?
För att hyra en bil hos SIXT på Mendoza så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Mendoza.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Mendoza?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Mendoza. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 115 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Mendoza

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Mendoza?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Mendoza?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Mendoza?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Mendoza

Visa mer