Biluthyrning på Salta Flygplats

 

Mest populära bilarna i Salta Flygplats

* Priserna beräknades den 01.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Salta Flygplats, med början den 08.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Salta Flygplats

Adress

Ruta Nacional Nº 51, 4400 Salta, Argentina
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 23:00
Helgdagar
07:00 - 23:00

Våra tjänster på Salta Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt biluthyrning vid Salta flygplats erbjuder ett brett sortiment av biluthyrningstjänster. Med Sixt får du dessutom en kompetent och vänlig service och förmånliga priser på premiumbilar. Vi tillhandahåller såväl lyxbilar som enklare fordon för dig som vill hyra bil vid Salta flygplats. För närvarande erbjuder vår biluthyrning vid Salta flygplats person- och kombibilar samt 4x4. Du kan dessutom lägga till extratjänster som GPS, bilbarnstol, försäkringspaket och alternativet obegränsad körsträcka. Lägg även märke till att vid hyra av bil vid Salta flygplats garanteras du en fordonskategori, men inte en specifik hyrbilsmodell.
Hämta din hyrbil på Salta flygplats direkt när du har landat

Hämta din hyrbil på Salta flygplats direkt när du har landat

Salta flygplats heter officiellt Aeropuerto Internacional de Salta Martín Miguel de Guemes och brukar förkortas SLA. Flygplatsen ligger sju kilometer sydväst om centrala Salta i norra Argentina. Följ skyltarna när du har landat, så finner du Sixt i ankomsthallen. Att hyra bil på Salta flygplats är en utmärkt lösning på dina transportbehov under din vistelse i trakten.
Se mer av Salta-provinsen med din hyrbil

Se mer av Salta-provinsen med din hyrbil

Staden Salta ligger vid foten av Anderna och brukar kallas för Salta la Linda, som betyder den vackra Salta, på grund av stadens natursköna läge och vackra gamla kolonialbyggnader. En av dessa är El Cabildo de Salta, som numera hyser stadens historiska museum. Missa inte heller stadens rikt utsmyckade katedral i barockstil och den minst lika imponerande Basílica y Convento de San Francisco, belägen i närheten av Plaza de Julio. Salta är även namnet på den omgivande provinsen, och en bra utflykt att göra är till marknaden Mercado artesanal de Salta i stadens västra utkanter, belägen på 2955 meters höjd. Hit kommer hantverkare från hela provinsen för att sälja sina egenhändigt tillverkade konst- och nyttoföremål. Under högsäsongen visas även konserter och andra uppträdanden utan kostnad. Välkommen till Sixt biluthyrning i Argentina!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Salta Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Salta Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Salta Flygplats så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Salta Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Salta Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,9
En sammanställning av 281 omdömen
Sedan du lämnat tillbaka bilen
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Återlämningen av bilen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på Salta Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Salta Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Salta Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Salta Flygplats

Visa mer