Biluthyrning
Adelaide Flygplats
Fäll ihop
Australien // Adelaide // Adelaide Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Adelaide Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: 237 Richmond Road
  5033 Richmond AU +61-755558908
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: ADL
Öppettider
Må. - Sö.07:00 - 19:45
Helgdag07:00 - 19:45
 
 

Sixt biluthyrning på Adelaide flygplats erbjuder ett brett utbud av tillförlitliga biluthyrningstjänster och en högkvalitativ, kompetent service. På Sixt är vi stolta över att kunna erbjuda såväl lyxbilar som enklare varianter till överkomliga priser. För närvarande kan du välja bland kategorin person- och kombibilar hos vår biluthyrning på Adelaide flygplats i Australien. Lägg märke till att vi hyra av bil vid Adelaide flygplats garanteras du denna hyrbilskategori, men inte en specifik bilmodell. Dessutom kan du välja bland våra populära tilläggstjänster som GPS, extra förare, obegränsad körsträcka, bilbarnstolar och extra försäkring. I övrigt är det både enkelt och praktiskt att hyra bil på Adelaide flygplats.

Hämta din hyrbil på Adelaide flygplats

Adelaide flygplats tar emot drygt åtta miljoner passagerare om året, vilket gör den till den femte mest trafikerade flygplatsen i Australien. Flygplatsen, som förkortas ADL, ligger vid West Beach, sex kilometer från Adelaides centrum. När du har landat och hämtat ut ditt bagage går du ut genom ankomsthallen till vänster och fram till busshållplatsen som är märkt Metro Jet. Därifrån kör våra bussar skytteltrafik till stationen där du kan hämta din hyrbil från Sixt.

Se mer av Adelaide med din hyrbil från Sixt

Jättepandorna Wang Wang och Funi är två av Adelaides mest omtyckta attraktioner. Precis som många andra av stadens invånare kommer de ursprungligen från ett annat land, nämligen från Kina. Dessa båda pandor bor sedan år 2009 på Adelaide Zoo. I staden finns också en Chinatown med kinesiska restauranger, butiker och marknader. Stadsdelen lockar även med både indiska, japanska, koreanska, malaysiska, nepalesiska, thailändska och vietnamesiska restauranger. Vill du göra en utflykt till någon av Australiens paradisstränder har du en hel del att välja mellan. En vacker strand är Baudin Beach på Dudleyhalvön, norr om Kangaroo Island. Välkommen till Australien!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.07:00 - 19:45
Helgdag07:00 - 19:45

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Adelaide Flygplats ADL 237 Richmond Road 5033 Richmond -34.942595, 138.558399 +61-755558908

Sixtkontoret Adelaide Flygplats ADL

237 Richmond Road
5033 Richmond
 
Tel. +61-755558908

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service