Biluthyrning i Cairns

 

Mest populära bilarna i Cairns

* Priserna beräknades den 03.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Cairns Flygplats, med början den 10.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Cairns

Att hyra bil i Cairns

Att hyra bil i Cairns

Via Sixt biluthyrning i Cairns, Australien, kan man snabbt komma igång med sin resa. När man vill hyra bil i Cairns finns det många detaljer som kan vara avgörande för att upplevelsen ska bli så bra som möjligt. Vi på Sixt erbjuder därför flera olika bilkategorier. För privata eller jobbrelaterade ändamål är förstås mer konventionella kategorier som 4x4, ekonomi och minibuss de mest populära. Söker du efter någonting lite mer specifikt kan kanske kategorierna lyxbil och cabriolet vara intressanta.Det är mer än bilkategorien som avgör hur bekväm och flexibel man känner sig i sin hyrbil i Cairns. På Sixt har vi därför satt ihop ett flertal tilläggstjänster som gör bilen mer personligt anpassad efter de specifika krav man kan tänkas ha. När man vill hyra bil i Cairns är försäkring ett populärt sådant, så att man kan känna sig bekväm och trygg med bilen. Är man ny i området är annars GPS mycket praktiskt för att hitta med sin hyrbil i Cairns med omnejd. Det förekommer dock lokala avvikelser mellan våra kontor för biluthyrning i Cairns, varför vi alltid rekommenderar att man ser efter via vår app eller hemsida innan man gör sin bokning. Självklart kan man även boka direkt via dessa om man vill ha hyrbilen redo och bara behöva hämta upp nycklarna när man själv önskar.
Upptäck Australien från vår biluthyrning i Cairns

Upptäck Australien från vår biluthyrning i Cairns

Cairns har på goda grunder blivit ett mycket populärt turistmål. Med sitt tropiska klimat och närheten till Stora barriärrevet gör att många besöker området för att få en naturupplevelse för livet. Port Douglas är en perfekt biltur för alla som vill ha lite sol och bad utan att riskera att hamna mitt i turistfällorna. Nationalparken Daintree passar annars bra för både stora och små och lämnar garanterat ingen oberörd med sin otroliga mångfald av växter och djur.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Cairns

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Cairns?
För att hyra en bil hos SIXT på Cairns så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Cairns.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Cairns?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Cairns. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 2376 omdömen
Bilen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Cairns

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Cairns?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Cairns?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Cairns?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Cairns

Visa mer