Biluthyrning
Sydney Flygplats
Fäll ihop
Australien // Sydney // Sydney Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Sydney Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: 336 King St,Park on King Lvl 3
  2020 Mascot AU +61-755558908
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: SYD
Öppettider
Må. - Sö.06:00 - 21:45
Helgdag06:00 - 21:45
 
 

Sixt biluthyrning vid Gold Coast flygplats erbjuder ett stort utbud av biluthyrningstjänster och en kompetent service. Hos oss kan du hyra såväl lyxbilar som enklare fordon till förmånliga priser. På vår biluthyrning vid Gold Coast flygplats kan vi erbjuda lättkörda personbilar och rymliga kombibilar. Har du särskilda önskemål angående din hyrbil från Gold Coast flygplats kan du välja bland våra många och populära tilläggstjänster, exempelvis GPS, extra förare, obegränsad körsträcka, bilbarnstolar eller extra försäkring. Sixt gör det enkelt att hyra bil vid Gold Coast flygplats.

Börja din resa med att hyra bil vid Gold Coast flygplats

Gold Coast flygplats ligger i södra delen av Gold Coast på Australiens östkust. Flygplatsen förkortas OOL, och ligger 25 kilometer söder om Surfers Paradise, drygt tio mil från Brisbane. Eftersom flygplatsen ligger precis vid gränsen mellan Queensland och New South Wales, som ligger i olika tidszoner, kan det vara bra att veta att det är Queenslands lokala tid som gäller. Alla hyrbilsföretag ligger mittemot ankomsthallen, så det är bara att följa skyltarna till Sixt när du har landat.

Se mer av Gold Coast och Australien med din hyrbil från Sixt

Att hyra bil på Gold Coast flygplats är ett smart sätt att börja din sejour på den australiska östkusten. Med kilometerlånga sandstränder, några av de bästa surfställena i världen och städer som Surfers Paradise och Brisbane finns här mycket att se. Missa inte The Southport Spit, oftast bara kallad The Spit, en landtunga belägen mittemot Southport. I närheten ligger Palazzo Versace, ett femstjärnigt hotell designat av modeföretaget med samma namn. Mycket av traktens nöjesliv utspelar sig i Surfers Paradise, vars imponerande skyline med höga skyskrapor lätt kan förleda en att tro att det rör sig om en storstad. Staden kan dock stoltsera med att i stället för lapplisor ha parking maids, som går runt och fyller på mynt i parkeringsautomaterna.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.06:00 - 21:45
Helgdag06:00 - 21:45

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Sydney Flygplats SYD 336 King St,Park on King Lvl 3 2020 Mascot -33.928506, 151.186140 +61-755558908

Sixtkontoret Sydney Flygplats SYD

336 King St,Park on King Lvl 3
2020 Mascot
 
Tel. +61-755558908

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • 4x4

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service