Biluthyrning i Belgien

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Belgien

Mest populära bilarna i Belgien

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Bryssel Flygplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Belgien

Sixt biluthyrning i Belgien

Sixt biluthyrning i Belgien

Med en hyrbil i Belgien från Sixt har du alla möjligheter att få maximalt ut av din vistelse i landet. Det flacka landskapet inbjuder till långa bilutflykter med familjen, men också till kortare mer riktade dagsturer för att se en sevärdhet eller besöka någon av de pittoreska småorterna. Sixt är väletablerade i landet och du finner våra kontor väl utspridda. Du kan således anpassa din resa utifrån dina specifika behov genom våra breda fordonsflotta som spänner mellan alltifrån ekonomi- till lyxbilar. Beroende på vilken resa man vill göra tillhandahåller vi olika fordonskategorier som 4x4 eller minibuss vilka passar bättre för större sällskap, men även cabrioleter eller lyxbilar för alla som önskar en mer exklusiv körupplevelse. När du vill hyra bil i Belgien vill vi ge dig möjligheten att välja till tilläggstjänster för att göra din hyrbil i Belgien än mer personlig. Här finner du populära familjefavoriter som barnstol och satellitnavigering. Självklart har vi även ett utbud av mer specialiserade tjänster som till exempel tilläggsförare för alla som planerar för en riktigt lång bilresa.
Körregler i Belgien

Körregler i Belgien

Även om Europa har ett tämligen standardiserat regelverk i trafiken finns det ett par saker vi vill tipsa om när du ska köra bil i Belgien:
- Användandet av kameror i trafiken är mer utpräglat än i Sverige.
- Standardiserade hastighetsbegränsning på landsväg är 90 km/h och i tätort 50 km/h.
- Det är handsfree som gäller om man måste ta ett samtal i bilen.
Tomgångskörning ses strikt på och bör respekteras i stor utsträckning.
Vad man kan se när man vill hyra bil i Belgien

Vad man kan se när man vill hyra bil i Belgien

När du bill hyra bil i Belgien har du säkert tänkt dig förbi någon av de största städerna Bryssel, Antwerpen eller Gent. Efter det är ett mindre land vi har att göra med kan du nå alla relativt snabbt oavsett vilken av våra kontor för biluthyrning i Belgien du väljer. Självklart får du inte missa den starka kulinariska traditionen med musslor, choklad och god öl. En härlig dagsutflykt till Brygge, med tillhörande gotiska kyrkor och spännande historia passar lika bra med familjen som för en soloresa.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Belgien

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Belgien?
För att hyra en bil hos SIXT på Belgien så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Belgien.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Belgien?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 9786 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
På Sixt-kontoret
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar i Belgien

Kan jag boka en bil för en längre tid i Belgien?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Belgien?

Utforska våra uthyrningskontor i Belgien

Visa mer

Här hittar du oss på flygplatserna i Belgien

Visa mer