Biluthyrning på Bryssel Flygplats

 

Mest populära bilarna i Bryssel Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Bryssel Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Bryssel Flygplats

Adress

Arrival Hall, 1930 Zaventem, Belgien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
06:30 - 23:00
Helgdagar
06:30 - 23:00

Våra tjänster på Bryssel Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt tillhandahåller ett brett sortiment av hyrbilar för den som planerar att hyra en bil vid biluthyrning Bryssel flygplats. Hyrestagaren erbjuds bilar i kategorierna sport, ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minivan och även tjänster som barnstolar, uthyrning för förare under 25 år, försäkring, tilläggsförare, obegränsad milkostnad, och satelitnavigering med mera. När man bestämt sig för att hyra bil vid Bryssel flygplats är det bra om man själv kontrollerar vad som erbjuds på den specifika plats där man själv befinner sig.
Flygplats Bruxelles Belgien %u2013 Hyr en bil

Flygplats Bruxelles Belgien %u2013 Hyr en bil

Bryssels flygplats är belägen i stadsdelen Zaventem som ligger 1,2 mil nordöst om Bryssel och med en hyrbil från Bryssels flygplats tar du dig enkelt och smidigt in till huvudstaden och andra spännande platser. När du har landat på flygplatsen följer du bara skyltarna som leder till Biluthyrning Bryssel flygplats där du både kan hämta ut och även återlämna din hyrbil. Det finns ingen garanti för ständig tillgänglighet av specifika bilmodeller, då detta endast gäller bilmärken.
Minnesvärda ställen att besöka med hyrbil från Bryssel flygplats

Minnesvärda ställen att besöka med hyrbil från Bryssel flygplats

Att hyra bil vid Bryssel flygplats ger dig möjlighet att få ut det allra mesta av Bryssel som är en stad med mycket att se, uppleva och upptäcka. Bryssel är en av de vackraste städerna i Europa med sevärdheter som den välkända Manneken Pis, %u201Dden kissande pojken%u201D som är en stadssymbol för Bryssel eller Atomium som är en gigantisk järnkristall med intilliggande museum, restaurang och barnområde. En annan populär attraktion är stadsdelen Laken, där även den belgiska kungafamiljen bor. Slottet som ligger mitt i en grönskande park byggdes år 1784 och är ett uppskattat utflyktsmål för både turister och lokalbefolkning. Sixt erbjuder dig att enkelt, ekonomiskt och smidigt hyra bil vid Bryssel flygplats så att du kan uppleva allt du vill på din resa, vare sig du är ute i affärer eller semestrar med familjen!
Virtuell rundgång på stationen
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Bryssel Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Bryssel Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Bryssel Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Bryssel Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Bryssel Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 4297 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,6)
Bilen
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar på Bryssel Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Bryssel Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Bryssel Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Bryssel Flygplats

Visa mer