Biluthyrning på Bryssel Syd järnvägsstation

 

Mest populära bilarna i Bryssel Syd järnvägsstation

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Bryssel Syd järnvägsstation, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Bryssel Syd järnvägsstation

Adress

Gare du Midi, Pl. Victor Horta, 1060 Bruxelles, Belgien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:30 - 22:00
Helgdagar
07:30 - 22:00

Våra tjänster på Bryssel Syd järnvägsstation

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Anländer du med tåg till Bryssel? Vi på Sixt har uthyrningskontor på platser i hela världen - och vi erbjuder givetvis vi en prisvärd service för dig som söker en hyrbil på Bryssel Syd järnvägsstation. Om du ankommer till Bruxelles med tåg är det ett smart val att hämta upp hyrbilen redan på stationen. Härifrån kan du fortsätta resa precis vart du vill- med en egen bil har man alltid stor frihet när resrutten ska planeras. Kanske låter du resan även fortsätta långt utanför Bruxelles gränser? När du väljer att hyra bil på Bryssel Syd järnvägsstation får du chansen att se och uppleva fantastiska Belgien på ditt eget sätt.
Hämta och lämna 24 timmar om dygnet

Hämta och lämna 24 timmar om dygnet

Boka en bil utifrån dina krav och önskemål direkt på vår hemsida. Oavsett om du planerar att göra en semester- eller affärsresa så erbjuder vi på Sixt dig en högkvalitativ hyrbilsservice. På webben ser du vilka olika modeller av personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter och 4x4 som vi erbjuder. Vilken bilmodell passar för just din resa? Vi på Sixt erbjuder bilar många olika storleks- och prisklasser. Hitta modellen som möter just dina önskemål på vår biluthyrning i Bryssel Syd järnvägsstation. Du kan givetvis även hyra bil i Bryssel Syd järnvägsstation genom att höra av dig till oss per telefon. Dessutom erbjuder vi dygnet runt upphämtning och dygnet runt återlämning, en service som uppskattas mycket av våra kunder. Att hyra bil i Bryssel Syd järnvägsstation ger dig också flexibiliteten att göra flera olika tillval. Boka en hyrbil i Bryssel Syd järnvägsstation redan i dag och ta del av Sixt förmånliga erbjudanden.
Virtuell rundgång på stationen
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Bryssel Syd järnvägsstation

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Bryssel Syd järnvägsstation?
För att hyra en bil hos SIXT på Bryssel Syd järnvägsstation så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Bryssel Syd järnvägsstation.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Bryssel Syd järnvägsstation?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 1841 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,7)
Vägen till Sixt
(4,7)
Bilen
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar på Bryssel Syd järnvägsstation

Kan jag boka en bil för en längre tid på Bryssel Syd järnvägsstation?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Bryssel Syd järnvägsstation?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Bryssel Syd järnvägsstation

Visa mer