Biluthyrning på Antwerpen

 

Mest populära bilarna i Antwerpen

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Antwerpen, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Antwerpen

Adress

Vosseschijn Straat 11, 2030 Anvers, Belgien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 16:00
lör
08:00 - 13:00

Våra tjänster på Antwerpen

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Upplev Antwerpen med en egen hyrbil! Oavsett om du besöker hamnstaden eller är här på en jobbresa så erbjuder vi på Sixt dig nhyrbilsservice av hög kvalitet. Vi på Sixt har uthyrningskontor på platser runt om i hela Europa - och självklart finns vi även på plats för dig som söker en hyrbili Antwerpen. Uthyrningskontoret hittar du på kort avstånd från tågstationen Antwerpen-Luchtbal. Vart resan fortsätter sen bestämmer du helt själv - men en egen hyrbil är friheten maximal. Kanske fortsätter din resa även utanför stadens gränser och vidare upp längs kusten? För dig som vill se och uppleva mycket är det perfekt att hyra bil i Antwerpen.
Dygnet runt återlämning gör resan i Antwerp smidig

Dygnet runt återlämning gör resan i Antwerp smidig

På vår hemsida kan du boka en bilmodell utifrån dina specifika önskemål. Vår stora flotta erbjuder bland annat personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter, 4x4 och lastbilar. Vilken bil passar din resa bäst? Vi på Sixt har bilar i alla storleks- och prisklasser. Hitta bilen för dig påvår biluthyrning i Antwerpen. Du kan givetvis även hyra bil i Antwerpen genom att kontakta vårt team per telefon. En uppskattad service är även vår dygnet runt upphämtning och dygnet runt återlämning. Att hyra bil i Antwerpen ger dig också möjligheten att göra en rad olika typer av tillval. Boka en hyrbil i Antwerpen och ta del av våra förmånliga erbjudanden. Vi på Sixt önskar dig varmt välkommen och önskar dig en riktigt trevlig resa i Antwerp!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Antwerpen

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Antwerpen?
För att hyra en bil hos SIXT på Antwerpen så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Antwerpen.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Antwerpen?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 341 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,7)
Vägen till Sixt
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar på Antwerpen

Kan jag boka en bil för en längre tid på Antwerpen?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Antwerpen?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Antwerpen

Visa mer